Mala škola ženskog orgazma

26/01/2018

Ponekad samo seks nije dovoljan da dođete do vrhunca. Srećom, postoje trikovi koji će vam u tome pomoći!

Čitajte i gledajte seksi stvari

Bilo da vas pali erotika, pornografija ili glas nekog glumca, potrudite se malo pozabaviti onim što vas uzbuđuje neposredno prije samog seks. Cilj je da dobijete one osjećaje na vrijeme, a ne da očekujete da ih partner izazove.

Prepustite se fantaziji

Zamislite neki seksi scenarij prije i (zašto ne?) tijekom seksa. Brojne žene smatraju ovo mentalnih varanjem, ali to nikako nije to. Zato si pustite u glavi zanimljiv film – o nekom uzbudljivom trenutku iz ranijih odnosa, o onome što će se tek dogoditi, o Chrisu Hemsworthu...

Uklonite prepreke

Isključite mobitel na vrijeme. Ugasite ili prigušite svjetla ako vam se čini da biste se mogle osjećati nesigurno. Opustite se i uživajte, nemojte razmišljati o tome tko vam je poslao poruku i kako vam izgleda trbuh.

Ne ludite se ako se čini da nikada nećete doći do orgazma

U prosjeku je potrebno dvadeset minuta direktne stimulacije da bi žena doživjela orgazam. Nekima je dovoljno i manje što je potpuno normalno. Često se dogodi da ste tu negdje, ali vrhunac i dalje nije na vidiku. Ne gubite nadu! Držite se onoga što vas je dovelo do te točke i brzo ćete doći do orgazma. Ako se ipak ne dogodi, pokušajte sljedeći put.

Pronađite pravi dodir

Kada ste u pravom raspoloženju, vrijeme je da se uključe svi motori. Koliko god vaš frajer bio dobar u krevetu, ne očekujte od njega da vas tek tako dovede do orgazma. Veća je vjerojatnost da ćete doći do orgazma ako uzmete stvari u svoje ruke (ponekad i doslovno).

Pobrinite se za sebe

Dodirujte svoj klitoris tijekom seksa ili potaknite partnera da to radi. Ako se brinete da time „udarate na njegov ego“ – nema potrebe, svidjet će mu se što ste toliko uzbuđene.

Dajte priliku suhom seksu

Tzv. seks preko odjeće je veoma podcijenjen (vjerojatno zato što se zove seks preko odjeće) . Nekim je ženama teško pronaći pravi dodir i ritam koji im odgovara, čak i kad same sebe stimuliraju. Ipak, ako se stisnete uz partnerov penis, životinjski će instinkt prevladati, čime ćete dopustiti svom tijelu da pronađe put do orgazma.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj