Koliko ste dobri u krevetu?

30/03/2013

Kako plešete, naručujete piće i hodate - sve su ovo sigurni pokazatelji koliko ste dobri u krevetu…

Subota navečer, vi i vaša prijateljica ulazite u bar, sjedate za prvi slobodan stol i naručujete Cosmopolitan. Na izlasku ona u ruci drži nekoliko brojeva telefona zgodnih frajera, a vi račun. Iako ćete odmah svu „krivnju“ svaliti na njezin dekolte kome bi pozavidjela i Jessica Simpson, moramo vas razočarati - on nije (toliko) ključan u cijeloj stvari.

Tajna je u govoru tijela kojim šaljete poruke u eter, a hvataju ih i prepoznaju svi muški radari. „Često se više pažnje poklanja gestama, visini i boji glasa, pogledima, nego riječima“, objašnjavaju seksolozi. „Posebno u sferi seksa gde je 80 posto komunikacije upravo ovog tipa. Zato je na osnovi načina na koji plešemo, pričamo ili pak onoga što jedemo lako zaključiti kako bismo se ponašali u „vrućim“ trenucima.

Zato, ako je vaša misija da uvjerite onog zgodnog frajera preko puta da ste eksplozivniji od Jennifer Lopez, za to vam nisu potrebna napućena usta i minica dužine ručne torbice. Dovoljno je da znate kako da se krećete i budete svjesni svog tijela. Uostalom, sjetite se samo Shakire: niska, kratkih i punih nogu. Ipak, dok pleše, svaki dijelić njezina tijela šalje poruku: „Seksi sam!“

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj