Kliteratura za one koji žele znati više: Kako masturbirati poput profesionalke?

28/03/2017

Jer, zašto se zadovoljiti dobrim ako može biti savršeno?

1. Vaš prijatelj – klitoris

Svi znamo da je najlakši način za postizanje orgazma onaj koji uključuje stimulaciju klitorisa. Ipak, tamo dolje postoji previše točaka koje zanemarujemo prije nego se bacimo na glavni čin. Počnite polako, od stidnih usana prema klitorisu. Kontinuirani, kružni pokreti prstima s laganim pritiskom glase kao najpopularnija tehnika koja rijetke ostavlja razočaranima. Za još bolji rezultat, pomognite si lubrikantom.


2. Veliki O

Sami se uvjerite da vaginalni orgazam nije mit tako što ćete raditi pauze i do nekoliko puta prije samog završetka. Zapamtite, što dulje čekate, to će orgazam biti intenzivniji.


3. Da, to je ta točka!

Kako biste pronašli svoju G-točku, gurnite prst u vaginu, a zatim ga savijte tako da dodiruje prednji zid. Posegnite duboko prema grliću maternice, a onda privucite prst u stilu: „Dođi ovamo“, stimulirajući gornji zid. Vaša je G-točka nakupina kože koju ćete osjetiti pod prstima, a njezina vas stimulacija može dovesti do najjačeg orgazma kojeg ste ikad iskusili. Budite strpljivi, za ovo je potrebno malo vježbe.


4. Pogodite onu drugu točku

Ne sumnjamo kako ste čuli za G-točku, no znate li što je U-točka? Riječ je o tkivu između uretre i odmah ispod klitorisa. Masirajte ju i svojoj uobičajenoj seksi rutini dodajte nešto novo.


5. Pod tušem

Kad su dizajnirali glave za tuševe s masažerom koje se još pritom mogu odvojiti, dizajneri su definitivno znali da su zadnja stvar koju će ti tuševi masirati bolna ramena. A mi? Nama su gotovo draži od vibratora.


6. Bez ruku

Neke su žene priznale kako se do orgazma mogu dovesti isključivo svojim seksi mislima. Kako biste i sami iskusili pravi mokri san, lezite na krevet i smislite fantaziju koja će vas dovesti do dosad najluđeg seksualnog iskustva koje ste ikad imali. Naposljetku, što je najgore što se može dogoditi? Uzbudit ćete se i malo varati prstima? Kakva šteta!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj