Kama sutra za oralni seks

30/01/2018

Seksi eksperimenti koji će oralni seks učiniti zabavnijim nego što ste ikada i pomislile da može biti…

Jasno je da je seks sfera koju neprestano treba inovirati kako ne bi postao dosadan. Ovo pravilo posebno dobiva na značaju kada je riječ o oralnom seksu. Saznajte kako možete prijeći prag sramežljivosti i pošaljete svoja (i njegova) čula u novi svijet erotike i zadovoljstva.

1. Njegovo lice kao oslonac. Neka on legne na leđa, a vi ga „opkoračite“ tako što se će njegova glava pronaći između vaših koljena. Slobodno se spustite i vaginu prislonite na njegove usne. U ovoj ćete pozi najlakše kontrolirati pritisak i kretanje njegovog jezika, a on će biti u savršenoj situaciji da vam dodiruje grudi, guzu i ostvari s vama kontakt očima.

2. 69 na nogama. Želite pravu avanturu i adrenalin koji ćete kombinirati s oralnim seksom? Pokušajte sljedeće – neka on sjedne na rub kreveta i zatim legne, ali tako da mu stopala ostanu na podu. 'Zaskočite' ga u standardnoj 69 pozi. Dakle, prislonite svoje međunožje na njegovo lice, a svoje lice približite njegovom penisu. Neka se on postepeno počne uspravljati u sjedeći položaj, a zatim i ustane. Držite svoje ruke na njegovim bedrima, to će vam pružiti oslonac i ravnotežu, a noge omotajte oko njegovog vrata. Neka se on okrene tako da gleda na krevet, što je odlična ideja – ako padnete, nećete se povrijediti jer padate na mekani madrac. Čak i da traje svega nekoliko sekundi, ova poza donijet će obostrano uživanje i zadovoljstvo. Naravno, ako je on uopće dovoljno snažan da vas na ovaj način podigne.

3. Doggy style. Erotsko i animalno divlje. Jasno je – postavite se u doggy pozu, ali ovoga puta neka vas partner oralno zadovolji. U ovoj pozi imate veliku moć nad kontrolom oralnog seksa. On će u ovoj pozi uživati jer ima mogućnost igrati se i vašom stražnjicom.

4. G točka u glavnoj ulozi. Za dodatni užitak koji podrazumijeva stimulaciju vaše G točke, probajte sljedeće – lezite na rub kreveta, a on neka klekne ispred vas. Noge podignite na njegova ramena, a njegova glava neka bude u ravnini s vašim klitorisom. Dok jezikom stimulira vaš klitoris, prstima može slobodno lutati po vašoj vagini i aktivirati fantastične senzacije koje potiču od G točke.

5. Obostrano zadovoljstvo. Lezite na stranu, a on neka legne pokraj vas tako da njegova glava bude u ravnini s vašom vaginom, a njegov penis u blizini vašeg lica. Dok vas on oralno zadovoljava, bit ćete u sjajnoj poziciji da mu pružite savršen 'hand job'.

Foto: Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj