Kako se seksati na javnom mjestu (i ne biti uhvaćen)

22/02/2019

Ekshibicionizam je inače jedan od češćih fetiša

Neke je seksualne fantazije teže ostvariti od drugih, a savršen primjer za to je vrlo čest fetiš - ekshibicionizam (to znači da vas uzbuđuje pomisao da bi vas netko mogao vidjeti, što obično podrazumijeva seks na javnom mjestu).

Znate ono kako kažu da bi seks trebao biti konsenzualan (odnosno, da su sve uključene strane pristale na seks)? Kod seksa na javnom mjestu ta "konsenzualnost" prelazi na novu razinu jer slučajni prolaznici nisu pristali na to da nalete na vas kako se seksate u grmlju. To je kao da ste ih vizualno silovali te jadni ljudi ni krivi ni dužni mogu ostati istraumatizirani. Što nas dovodi do drugog očitog problema kod seksa u javnosti - ilegalan je (s dobrim razlogom).

Ne moramo naglašavati da je stvar duplo gora ako "to" odlučite napraviti na mjestu gdje vas mogu vidjeti obitelji s djecom. Uz to što možete biti uhićeni i imati dosje kao seksualni prijestupnici, možete (možda još gore) završiti na internetu (ne moramo objašnjavati kako vam to onda može doslovno uništiti ostatak života od gubitka posla i ugleda nadalje).

Gdje se onda možete "sigurno" seksati u javnosti?

Uvijek vam preostaju skrivene sobice za osoblje u klubovima i restoranima, no ako se odlučite na tako nešto, trebali biste imati izlaznu strategiju u slučaju da vas netko uhvati. Prazna parkirališta po noći su i dobra i loša ideja jer tu, ako će vas netko ipak uhvatiti, onda će to vjerojatno biti policija. Preostaje vam još jedino seks u prirodi, kod kojeg bi trebali pripaziti na otrovno i bodljikavo bilje, kukce i ostale životinje (kao i na to da ne izgorite na suncu ako je vruće).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj