Kako se opustiti prije seksi akcije

05/04/2011

Ponekad se nije lako opustiti i osjećati ugodno u spavaćoj sobi. Svakakve misli prolaze kroz glavu… joj taj celulit, što ako neće biti dobro, mogu li mu reći da želim probati ono što mi je frendica prepričavala… Za opuštanje i super zabavu nudimo vam šest jednostavnih savjeta

c

 

Razgovor

Komunikacija je jedna od najvažnijih stvari u vezama, a razgovor o željama i maštarijama u krevetu samo će poboljšati vaš seksualni život i pomoći vam da bolje razumijete jedno drugo.

Bez predrasuda

Pokušavanje novih stvari uvijek je dobar način da se opustite i date si mašti na volju. Ako postoji neka divlja scena seksa koju ste uvijek htjeli isprobati, nema razloga zašto je ne biste predložili svome partneru i međusobno se oduševili.

Što uzbuđuje

Kada shvatite što vas uzbuđuje, a što ne, bit ćete mnogo sigurniji u svoju seksualnost i to što s partnerom želite raditi. A to može biti stvarno svašta… čitanje erotskih romana, gledanje pornografskih filmova, masturbacija, tople kupke…

Vježba, vježba, vježba

Ako želite nešto probati, ali se bojite da se ne smotate i ne ispadne nešto sasvim pogrešno, pokušajte cijeli scenarij proći u svojoj glavi ili ispred ogledala, razmišljajući koliko će njemu to biti super.

Da, vi ste predobra mačka

Vjerojatno vaš partner ionako zahvaljuje svim bogovima što ste mu cura, a to što vas može vidjeti golu samo je šlag na torti. Zato shvatite da ste predivni samim time što jeste i odmah ćete se osjećati bolje u svojoj koži, a time i u krevetu.

Opustite se i nasmijte

Svakakve se smiješne stvari i situacije događaju u spavaćoj sobi, a njih samo treba prihvatiti i od srca se nasmijati.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj