Kako izvesti seksi striptiz

09/02/2016

Zavedite ga i natjerajte da poludi za vama uz naše savjete za striptiz kakav nije vidio ni na filmu…

Erotski performans osmišljen samo za njegove oči ne može biti promašaj. Ako ga izvodite uživajući u svakom pokretu, on će se topiti promatrajući vas što god radili. Ipak, Cosmo vam otkriva male trikove uz koje ćete izgledati kao prava seksi boginja.

1. Izaberite kostim

Bitno je da na sebi imate dovoljno odjeće kako bi nastup trajao dulje. Vašem će dragom biti zanimljivo promatrati vas kako se iz svakodnevnog izdanja pretvarate u seksi boginju pa ne morate inzistirati na posebnoj garderobi, nego možete obući i nešto u čemu vas je navikao vidjeti. Naravno, podrazumijeva se da nećete baš stati pred njega u vrećastim hlačama i tri broja većoj kariranoj košulji!

2. Osjetite glazbu

Striptiz se može izvoditi i bez glazbe, ali uz senzualne seksi zvukove sve će biti zanimljivije. Odaberite pjesmu koja ima dobar ritam i stvara dobru atmosferu.

3. Uspostavite kontakt očima

Zavodljivo ga gledajte ravno u oči. To je odličan način da se povežete tijekom striptiza, a iskre iz vaših očiju dodatno će ga uzbuditi.

4. Koristite kosu

Muškarci obožavaju žensku kosu zato je iskoristite kao sredstvo za zavođenje. Ako imate dugu kosu, razbarušite je i pustite da razuzdano pada preko vašeg lica i ramena. Ako imate kratku kosu, uz seksi pokrete prolazite prstima kroz nju.

5. Plešite

Gibajte kukovima bez ustručavanja i uvijajte se senzualnim pokretima. Njišite grudima i guzom. Erotično čučnite i prijeđite rukom po nogama, od zglobova do vrha bedara. Neka vaše tijelo bude instrument za zavođenje.

6. Skidajte se sporo

Svaki put kada skinete jedan dio odjeće, naglasite to upadljivim pokretom.

7. Zabavite se

Striptiz treba biti ugodan i zabavan za oboje. Osjećajte se dobro u svojoj koži, pokažite samopouzdanje i seksepil. Što se više oslobodite inhibicija i prepustite, striptiz će biti bolji.

8. Nakon fantastične uvodne predstave strasno vodite ljubav.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj