Kako doživjeti orgazam - zajedničko postignuće

11/01/2016

U samo 8 koraka zlata vrijednih

1. Samopomoć je najbolja pomoć. Trebate li više stimulacije klitorisa dok on svojom muškošću prodire u vas, mali dodatak – vibratori Mini Bullet ili Magic Bullet, koji u zagrebačkom seks-shopu Stidljivko koštaju samo 30 ili 50 kuna – pomoći će (pogotovo ako ste u doggy položaju) da se vaš najosjetljiviji dio ne osjeća zaboravljenim.

2. Obavite to prije izlaska. Ne poslije. Alkohol opušta i čini vas slobodnijom, ali frajerima može biti itekako problematičan, čak do razine nemogućnosti postizanja erekcije. To će se odraziti i na vas – nema orgazma bez dobre stimulacije. Sve u svemu, tekila je loš saveznik u krevetu.

3. Seks ne bi trebao nalikovati vožnji po Sahari. Koristite lubrikant, i vi i vaš partner, prije i tijekom seksa. Gotovo polovina žena kaže da im vlažnost intimnih predjela omogućava lakše postizanje orgazma. I zaboravite priču da su lubrikanti za ostarjele dame – klinci ih danas kupuju u samoposlugama, obilno koriste i, prema istraživanjima, imaju bolji seks nego prijašnje generacije.

4. Recite mu da se poigra prstima. Jedan ili dva prsta u vama dok vas obrađuje jezikom idealna je kombinacija vanjskog i unutarnjeg podražaja – dvostruko je dvostruko, a znači i da su vam šanse za orgazam dvostruko veće.

5. Ne zaboravite! Klitoris se nastavlja uz vaše stidne usmine. Oku je vidljiv samo djelić klitorisa, a zapravo je dug oko 10 centimetara i ima oblik obrnutog slova Y, no njegove tri četvrtine su skrivene od pogleda. Zato se on treba pozabaviti i usminama, a ne samo vrškom koji vidi.

6. Dobro jutro! Većina žena sklona je jutarnjem seksu, neopterećenom pojedenim ručkovima i večerama, popijenim alkoholom i nezadovoljstvom na poslu.

7. Nesretno sretan broj. Trinaesti dan vašeg ciklusa znači da je i razina testosterona u vašem tijelu na najvišoj razini! Rezultat je jasan – seksa vam se više no ikada, a potencijal za postizanje orgazma toga je dana najveći. Ako vam se ne broji, skinite si Period Tracker Deluxe aplikaciju za smartphone – i ona će vas podsjetiti na taj dan.

8. Osjećaj bliskosti iznimno je važan. Čak 75 posto žena navelo ga je kao snažan poticaj orgazmu, gotovo pa preduvjet. To ne znači da morate čekati do braka da biste doživjele veliki O: izaberite za seks nekoga tko je ugodan u društvu i tko je pokazao da mu je stalo do vas. Iskusnije dame otkrile su nam i jednu tajnu – kontakt očima je vrlo intiman i ako ga primijenite tijekom seksa, orgazam vam neće pobjeći.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj