Kako do boljeg oralnog seksa?

24/01/2017

Toplije... toplije... toplije.... VRUĆE!

Naizgled trivijalna stvar koju veliki dio ljudi jednostavno zaboravlja jest ta da je najveća prednost uloge primatelja oralnog seksa ta da su vaša usta potpuno slobodna za pričanje, usmjeravanje i naređivanje kako god vi to hoćete. Ovo je privilegija koju tek rijetki koriste, a djeluje puno bolje od detaljnih nacrta vaše vagine s mjestima koje bi bilo potrebno stimulirati.

Iskreno, nema boljeg usmjeravanja za oralni seks od onog... oralnog. Zato prihvatite savjete stvarnih žena i iskoristite svoj jezik kako biste usmjerili njegov. Iskreno, život je prekratak za loš oralni seks.

1. Dajte im precizne upute – Gore. Lijevo. Više. Dolje. Desno. Muškarci mrze pitati za upute, a to vrijedi i u ovom slučaju. Zato im jednostavno uskratite muke i servirajte ih.

2. Svoje upute upakirajte u laskajući kompliment. Nešto poput: „Obožavam kad XYZ. Možeš li to napraviti?“ Ako niste sigurni kako će reagirati na nešto poput: „Ej, mrzim to. Molim te prestani i radi nešto drugo.“, samo se pravite da su vaše upute zapravo kompliment.

3. Mislim da svi muškarci potajno vole kad im se naređuje u krevetu. Recite mu točno što želite. Možda vam neće reći da vole naredbe, ali tek rijetki u tome vide nešto loše. Možda ni ne znaju da im se to sviđa jer nikad niste ni pokušali. Kako god bilo, slobodno im recite što želite. Trebali vas oralno „zadovoljavati“, zar ne?

4. Znajte razliku između svih oblika koje može učiniti s jezikom. Ako znate da preferirate kad jezik prisloni u cijelosti odnosno kad koristi samo vrh, onda će vam biti lakše usmjeriti ga na pravi put. Jezik je mišić s bezbroj mogućnosti – iskoriste ga na najbolji mogući način tako da znate točno što želite da radi.

5. Svoje upute pretvorite u predigru i recite mu što želite da vam radi i prije nego je vaša odjeća na podu. Gledajte na to kao na sekstanje u stvarnom životu. Dajte mu detaljne upute s kojima ćete oboje jedva čekati da pređete na posao.

6. Koristite pritisak. Stavite ruke na njegovu glavu i kad radi nešto super, lagano ga pritisnite ili ga povucite za kosu... jasno mu dajući do znanja da radi nešto stvarno dobro. Tko kaže da morate koristiti riječi?

7. Lagano pomičite njegovu glavu prema mjestu na koje želite da se koncentrira, a onda ga pustite. Budite nježni i pazite da ga ne ozlijedite (bilo bi jako čudno na Hitnoj objašnjavati kako je vaš dečko ozlijedio vrat).

8. Ako često mijenjaju mjesta i taktiku i vaš oralni seks izgleda poput svojevrsnog ruleta, pričekajte da pogode pravo mjesto, a onda im dajte do znanja da vam se baš to jako sviđa. Muškarci. Često mijenjaju program na TV-u, a ponekad i u krevetu. Iako volimo frajere koji nisu dosadni i vole istraživati, nemojte mu dopustiti da predugo radi nešto što na vas jednostavno... ne djeluje.

9. Svoje upute ubacite u prljavi razgovor. Ako im kažete da vam se nešto jako sviđa, dodatno će se ponuditi da u tome budu još bolji. Ovo je poput obrnute psihologije – čak i ako nikad nisu stimulirali klitoris onako kako im vi kažete da to volite kad vam on radi, vjerojatno će to početi i raditi.

10. Pomozite mu pomičući vlastite bokove dok ne pogodi pravo mjesto, a onda mu obznanite da je to to. „Da, baš tamo.“ Ako vam to uspije, vaš će partner biti uvjeren da je sam pronašao to magično mjesto i svi će biti sretni.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj