Kad zabrijem s najboljim frendom…

16/09/2011

Bili ste na super tulumu s najboljim prijateljem, dobro ste se zabavljali, plesali ste, popili koju čašu previše, a ujutro ste se probudili pokraj njega u svom krevetu s golemim upitnikom iznad glave – i što sada?!

jutarnji seks - idealan početak dana

NEMA KAJANJA NI POVRATKA


Sigurno ćete prvo pomisliti: "Nikad više neće biti kao prije!" I u pravu ste. Neće. Ali, to ne znači da će biti gore nego što je bilo. Vjerojatno će vam u početku biti malo neugodno (i njemu isto) i možda nećete znati kako se ponašati i što reći. Čudno ćete se pogledavati, a razgovori će vam biti kratki (sigurno nećete više razgovarati o seksu jer će vam biti neugodno). Međutim, možda ćete početi primjećivati i znakove ljubomore – kod sebe ili kod njega.

Razmišljat ćete vjerojatno i o vezi i što bi bilo kad bi bilo. Kad se jedan od vas odluči na razgovor o tome što se dogodilo, razgovarajte otvoreno. Nemojte muljati i oklijevati jer biste mogli izgubiti prijatelja. Pitajte se: Ako ste bili dobri prijatelji, zašto ne biste bili i dobar par? Vrlo je velika vjerojatnost da se to obistini. A ako ne želite vezu, možete se dogovoriti te očuvati prijateljstvo koje se neće promijeniti ako ga koji put dodatno začinite vrućim seksom!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj