Kako možete pojačati svoje orgazme?

20/03/2018

Ovih 5 koraka trebalo bi vas dovesti do najsnažnijih orgazama ikad!

Dišite pravilno! Neposredno prije orgazma ili tijekom njega često zaboravimo na disanje. Duboko i polagano disanje vodi snažnijem i intenzivnijem orgazmu. Kad osjetite da se bliži vrhunac, promijenite način disanja i promatrajte kako će na to reagirati vaše tijelo.

Ako možete izdržati, odgađajte ga! Da, znamo da svi s nestrpljenjem očekuju vrhunac, ali odgađanje ponekad može biti vrlo uzbudljivo - i završiti fenomenalnim orgazmom! Kad osjetite da ste tik do vrhunca, promijenite ritam i brzinu pokreta ili položaj tijela. Pokušajte nekoliko puta odgoditi orgazam, a kad više ne možete izdržati, prepustite se. Veliki O će vas oduševiti!

Pokrenite se! Neposredno prije orgazma ili tijekom njega najčešće mirno ležimo. Jeste li primijetili da vam se u vrijeme orgazma određeni dijelovi tijela uopće ne pomiču? Vrijeme je da pokrenete upravo njih. Eksperimentirajte i pokušajte biti koncentrirani na pokrete - vrlo brzo ćete shvatiti koji vam najviše odgovaraju.

Istražite što vam najbolje odgovara! Nemojte se koncentrirati isključivo na "unutra-van" pokrete. Čak i tijekom samozadovoljavanja nemojte isključiti druge dijelove tijela koji vam mogu pružiti dodatne užitke. Posvetite se planski svakom djeliću tijela na kojem osjećate zadovoljstvo te promatrajte što vam posebno godi i što vas dodatno uzbuđuje. Vrlo brzo će uslijediti gromoglasni orgazam!

Pustite mašti na volju! Uvijek je dobro pokušati nešto novo, nešto o čemu odavno maštate. Čak i tijekom seksa slobodno maštajte o nečemu (ili nekome) što vas uzbuđuje. Ali, nemojte to raditi prečesto i previše intenzivno jer biste mogli zaboraviti na ono što se događa u stvarnosti. Dakle, slobodno fantazirajte, ali pritom budite koncentrirani na svoje tijelo. Novosti i promjene gotovo će vas uvijek dodatno uzbuditi, a to vas može dovesti do snažnog orgazma!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj