Je li dizajnerski vibrator bolji od običnog?

02/02/2016

Što se događa s vibratorima i zašto moraju hodati po Mjesecu, čistiti kupaonice i čuvati djecu? Mi samo želimo doživjeti orgazam. To je sve.

Nedavno smo čitali o novoj seks igrački na tržištu koja dolazi s čak šest dodataka. Šest! Posljednji put kad smo se veselili igrački koja dolazi s tolikim brojem dodataka, bili smo u vrtiću. Želimo li pored svojeg klitorisa nešto što nalikuje srednjovjekovnoj spravi za mučenje?

Činjenica je da su seks-shopovi ispunjeni kompliciranim vibratorima s mogućnošću električne stimulacije putem dodatka koji šalje sitne električne šokove na klitoris (nešto što je zvučalo previše zastrašujuće za isprobavanje, ali smo sigurni da je prekrasno?) ili vibratorima za parove kojeg morate staviti u vaginu zajedno i s penisom vašeg partnera (što je za nas jedna stvar previše u jednoj vagini).

Naravno, te igračke postoje kako bi nam maksimalno olakšale dostizanje vrhunca.

Ako korištenje vibratora, koji izgleda poput nečega što bi pračovjek iskoristio da baci na lava i ubije ga na licu mjesta, vama godi, onda kažemo samo naprijed! Ono što mi želimo saznati je, je li vrijedno toga? Isprobavši nekoliko takvih seksualnih igračaka, došli smo do zaključka da rezultat nije ništa spektakularniji od onog kojeg dobivamo s najosnovnijim vibratorom. Jesmo li na ovom području ipak otišli malo predaleko?

Čini se da su proizvođači seksualnih igračaka ipak malo prezauzeti stvaranjem sprava koje izgledaju kao da su ispali iz filma „Zenon: Djevojka 21. stoljeća“, umjesto da se koncentriraju na jedinu bitnu stvar – direktnu stimulaciju klitorisa.

Zato ćemo se držati onih koji nas na tom području neće razočarati. S druge strane, ako netko ima ikakvu informaciju o novom vibratoru na tržištu, nekom koji ima predivnu spavaću sobu, svilene plahte, koji kupuje skupo donje rublje, a onda me satima zadovoljava kao da mu je to jedini posao u životu i koji također ima seksi tijelo i zapravo je osoba, neka nam javi. Odmah kupujemo!


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj