Iznenadit ćete se koje 4 stvari oni od vas žele u krevetu

12/09/2017

Oni su, zapravo, jako jednostavni...

Želite li ga izludjeti, neće vam biti potrebna ni romantična atmosfera i lagana muzika ni seksi donje rublje, a ni previše truda...

Sve što oni žele su ove 4 stvari:

Entuzijazam

Muškarci žele nekoga tko je podjednako zainteresiran za seks kao i oni. Ništa nije tako zavodljivo kao entuzijazam u seksu - on može nadmašiti i savršen izgled. Njima je potrebna žena koja je spremna probati nove stvari. Zato budite otvorene za nove ideje. Novi trikovi ne moraju biti svakodnevni, ali neke novine s vremena na vrijeme mogu osvježiti vaš seksualni život. Što ste aktivnije u krevetu, to bolje. Pokažite mu da uživate.

Samopouzdanje

Muškarci žele nekoga tko se neće stidjeti skinuti u osvijetljenoj prostoriji. Prestanite pokrivati tijelo. Nije potrebno više ponavljati da su muškarci vizualna bića i da žele vidjeti svoju partnericu. To je najbolji dio rasplamsavanja strasti. Samopouzdanje je seksipilnije od svega!

Budite spontane

Za seks nije potrebno namještanje idealne atmosfere. Budite spontane i spreme isprobati seks na novim mjestima bez previše planiranja.

Hvalite ga

Obično mislimo da su komplimenti namijenjeni samo ženama i da su one te kojima treba ohrabrenje za izgled, ali i muškarci imaju svojih nesigurnosti. Recite mu što volite na njemu i koji vas njegovi potezi najviše uzbuđuju. Svaki muškarac želi znati da ima ono nešto što privlači ženu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj