Istodobni orgazam - priprema, pozor!

07/11/2011

Seks s partnerom fantastičan je bez obzira tko prvi stigne do orgazma. Međutim, ponekad je još bolji ako do vrhunca uspijete stići zajedno!

Malo

Istodobni orgazmi povezuju partnere, poboljšavaju seksualni odnos i čine nas sretnijima. Ali, lako je reći, a teže je napraviti.

Bolji orgazam doživjet ćete ako unaprijed razmišljate o njemu. Očekivanje igra veliku ulogu u doživljaju vrhunca, a ako prije i tijekom seksa mislite na stvari koje vas uzbuđuju, poput nekog seksualno napetog događaja iz prošlosti, orgazam će biti bolji. Stoga prije igre među plahtama zavodite partnera, flertujte s njim, razgovarajte o stvarima koje vas uzbuđuju - kako će rasti očekivanje, rast će i vjerojatnost za gromoglasni orgazam!

Put do zajedničke sreće

Većina frajera može svršiti dok kažete "seks"! Međutim, mi, nažalost, ne funkcioniramo tako te je naš put do vrhunca mnogo složeniji. Naizgled. Kao prvo, treba nam više predigre i vremena da bismo došle do stanja pred orgazam. Kako bismo se uskladili s partnerom, potrebni su nam brojni dodiri, milovanje, stimulacija erotskih zona (posebno klitorisa), što nas postupno približava cilju. Za to vrijeme partner bi trebao biti opušten, odnosno preuzeti inicijativu i potruditi se pripremiti nas za vrhunac. Kad osjetite da ste blizu svršavanja, tada preuzmite glavnu riječ: tijelom vodite partnera i pokažite mu što najviše volite i koji vam položaj naviše odgovara. Kad ste tik do vrhunca - recite mu to! Vrijedi i obrnuto: trebate reći jedno drugome što osjećate i što vam odgovara ili eventualno nedostaje. Ako se oboje koncentrirate i prepustite užitku, nema prepreke da zajedno ne doživite vrhunac.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj