Istočnjački seks specijaliteti

15/02/2016

Budete li koristili ove provjerene istočnjačke metode, vaš frajer će vam biti vječno zahvalan...

1. Jen - mo


Zapravo znači umijeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen - mo je točka između mošnji i anusa, a vaš frajer osjetit će potpuno uzvišenje kada sa tri prsta pritisnete tu točku. Ako pritisnete tu točku prije nego svrši, on će doživjeti orgazam bez ejakulacije. Duhovni razlog je očuvanje životne energije, a praktični razlog je što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

2. Masaža lingama


Ova tantrička metoda fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem koja može trajati i do sat vremena. Masažu započnite od korijena penisa i polako se krećite prema testisima, prije nego što nauljite obje ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju. Osim masaže cijelog penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između korijena penisa i testisa.

3. Watsu


Ovo je vrsta japanske vodene shiatsu masaže, koja potiče od kineskih metoda liječenja. Tijelo partnera držite u vodi i pri tom ga masirajte, istežite i povlačite. Pri tome se pritišću erotske akupresorne točke. Voda vam omogućuje da svog partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti. To je ujedno i vježba povjerenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sjedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim on vas prima na ruke u kadi na način da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

4. Karezza


Ova riječ na talijanskom znači milovanje, a opisuje jednu tehniku sprječavanja trudnoće iz indijske Kama Sutre. Pri seksu, kada partner prvi put penetrira, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo zdjeličnim mišićima. Ne zamarajte se, jednostavno pokušajte koliko možete izdržati bez pomicanja, a uz to se strastveno ljubite da ljubavni žar ne oslabi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj