Istina skrivena iza usputnog seksa

05/08/2013

Oslobođenje libida je odlična stvar, ali je li vaša želja usmjerena samo na zabavu među plahtama tu noć?

Djevojke se samo žele zabaviti. Pritom neke gube inhibiciju i postaju intimne s frajerima koje su upravo srele, bez imalo osjećaja krivnje. Od slučajnih frajera samo za seks, do prijatelja s povlasticama, velik je izbor partnera. Usputni seks ne mora inicijalno biti neka velika stvar, ali jeste li sigurni da ćete se moći nositi s emocijama nakon što djelo bude učinjeno?

 

1. Ako on to može, mogu i ja


Frajere i žene emocije diraju na drugačije načine. Daleko manji broj žena nego frajera zapravo može imati usputni seks bez emocionalne predanosti i otići ne povrijeđene. Za one koje to ne mogu, uvijek postoji opasnost da ostanu emocionalno slomljene. Prije nego se prepustite trenutku dobro razmislite možete li to podnijeti bez posljedica, jednako kao i on.

2. Budući da sam slobodna mogu imati usputni seks


Često je usputni seks odraz prijašnjih bolnih veza i prekida, stoga ne želite biti ranjivi kao u dugoj vezi. Vjerojatno još uvijek gajite osjećaje prema svom bivšem i nastojite ih se riješiti mijenjanjem više partnera. Razmislite kada ćete koristiti usputni seks kako biste popunili prazninu. Također, znamo da vjerojatno uplašeno bježite da ne biste bili ponovno povrijeđeni. Pametno je rasčistiti sve vezano uz prošlost, kako biste mogli slobodno potražiti zabavu u susjedstvu.

3. Frajeri se mogu nositi s tim


Ako vas frajer privlači, ostvarili ste odličnu komunikaciju, onda on može pokušati vidjeti koliko daleko može ići. Ako se seks dogodi prerano, on će se pitati jeste li i s drugim frajerima odmah završili u krevetu kao i s njim. Zapravo, što prije "popustite", manje će frajera planirati ozbiljnu budućnost s vama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj