Gledajte kako se seksate s Google naočalama

23/01/2014

Poneka nas tehnička novotarija istinski razveseli, a poneka nas samo ostavi u čudu...

Ako ste se slučajno ikada zapitali kako izgledate dok vodite ljubav, imamo nešto i za vas. Pomoću aplikacije Sex with Google Glass možete vidjeti točno kako izgledate kada se seksate. Da bi aplikacija ispunila svoju svrhu, potrebno je da i vi i partner imate Google naočale (jesmo li spomenuli do koštaju 1500...dolara...američkih...).

S njima, osim što ćete moći direktno snimati akciju, moći ćete promijeniti glazbu, prigušiti rasvjetu (ako je kompatibilna s naočalama) te dobiti prijedloge za nove seksi poze.

Pornografija iz kuće radinosti nije nikakva novotarija, no ono što je novo i zanimljivo jest snimanje vas samih iz perspektive vašeg partnera. Aplikacija uređuje obje snimke - vašu i partnerovu i pretvara ih u jedinstveni video koji je dostupan za gledanje samo pet sati nakon nastajanja (barem nema opasnosti da ga netko ukrade).

y

Cijela nam se ova stvar čini pomalo uvrnuta i pomalo nam djeluje kao još jedan izvor taštine, poput slikanja selfie fotografija. Nema ništa loše u tome što se netko osjeća seksi i što to pokazuje, dapače, ali ova aplikacija opasno koketira s taštinom i zaljubljenosti u samog sebe. Sigurni smo da bi Patrick Bateman bio oduševljen!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj