Evo s koliko ćete godina doživjeti najbolji seks!

02/02/2017

Ne, to se neće desiti u vašim dvadesetima.

Nema potrebe žaliti za zabavom i seksom u kojemu smo uživali u 20-ima, tužni jer su te godine iza nas.

Naime, novo istraživanje otkriva kako se 22-godišnjakinje seksaju najviše, ali najbolji seks nećemo doživjeti do svoje 33. godine.

Da bi stvar bila još bolja, čini se da će seks od tog trenutka biti samo bolji, jer čak četiri od 10 žena preko 40 tvrdi kako su se baš u tim godinama osjećali samopouzdanije u spavaćoj sobi, istovremeno se ne zamarajući time što ljudi o njima misle.

Istraživanje je potaknuto ni manje ni više nego posljenjim nastavkom Bridget Jones, a dokazuje kako odličan seksualan život koji Bridget doživljava nije samo nešto što postoji u filmovima.

I, iako nam se seks na festivalu s prezgodnim Jackom ipak čini malo pre dobrom da bi bila istinita, čak 15% solerica iznad 40 tvrdi kako još uvijek uživaju u neobaveznom seksu.

I dok neke žene tvrde kako nemaju problem s time da stvari ostanu baš ovakve kakve jesu, za ostale vrijedi pravilo broja osam. Drugim riječima, istraživanja navode kako nam je, do pronalska onog pravog, potrebno osam seksualnih partnera od kojih četiri mogu biti i oni za jednu noć.

A što bi većina žena poručila mlađoj sebi? Čak 75 posto njih odgovorilo je kako bi si rekli da, prije vezivanja, svoje mlade godine maksimalno iskoriste i zabavljaju se s nizom različitih osoba.

Pa, u jedno smo sigurni – sve su godine posebne na svoj način. Važno je samo maksimalno ih iskoristiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj