Dragi, ovdje želim da me diraš...

16/01/2017

Vjerovali ili ne, seks je puno više od bradavica i klitorisa.

Ako je pitati muškarca, klitoris je mjesto gdje neće pogriješiti onda kad vas želi dovesti do vrhunca – jedva vidljiv, prepun je živčanih završetaka koji ga čine super osjetljivim i kod najnježnije stimulacije. Tu su, naravno, i bradavice – osjetljiva erogena zona za žene, pa čak i muškarce. No, što je s ostalim osjetljivim područjima i zašto su neka od njih posve zanemarena?

Odlučili smo izdvojiti neke od bitnih erogenih zona, a na vama je da im večeras pridate malo više pažnje.


1. Donji dio stražnjice

Mjesto gdje vaše bedro prelazi u stražnjicu služi i za više od pokazivanja onda kad zatopli, a vi odlučite obući svoje omiljene kratke hlačice. Naime, i to je mjesto puno živaca i može igrati veliku ulogu u seksi predigri, posebno kao uvod u oralno zadovoljavanje.


2. Donji dio grudi

Dekolte je zvijezda zavođenja, a bradavice beskrajan predmet štipanja, lizanja i sisanja. No, što je s donjim djelom grudi? Iako lagano sakriven i zbog toga zanemaren, ovaj je dio također iznimno osjetljiv i voljet će vašu pažnju.


3. Iza koljena

Ako ste, poput nas, nekad vjerno pratili seriju Ally McBeal, onda se vjerojatno sjećate jedne od epizoda u kojima je Richard šokirao svoje kolegice dovodeći ih do ruba orgazma isključivo stimulacijom stražnjeg djela koljena. Pa, iako lagano iskarikirano, to je područje iznimno osjetljivo i pozitivno će odgovarati na poljupce, ali i na stimulaciju vibratorom. Iako zasigurno nije dio tradicionalnih erogenih zona, stimulacija ovog mjesta za nju bi mogla biti posebno ugodno iznenađenje.


4. Unutrašnja strana laktova

Lagani poljupci i dodiri sve je što je potrebno kako bi uzbudili ovaj, ali i ostale dijelove njezinog tijela. Iznimno osjetljivo, ovo bi područje moglo biti jako ugodno jednima, dok bi drugima, malo škakljivijima, možda ipak bolje odgovarali nešto čvršći dodiri na nekim drugim mjestima.


5. Labia

Teško ju je promašiti, posebno onda kad pokušavate pronaći svoj put do klitorisa, ali labia nerijetko ostaje zanemarena. Iako se osjetljivost stidnih usana ne može mjeriti s onom klitorisa, lagani poljupci i poigravanje prije prelaska na stvar, dodatno će povećati senzaciju jednom kad dođe vrijeme za onaj najosjetljiviji dio.


6. Anus

Na naše veliko zadovoljstvo, sve veći broj ljudi postaje otvoren i prema ovoj opciji i ne, tu ne govorimo isključivo o analnoj penetraciji. Anus i područje oko analnog otvora prepuno je živaca i često zanemareno, uglavnom zato što se većina muškaraca boji moguće negativne reakcije ako to jednostavno nije za nju. Najbolji način da joj pokažete koliko je ovo područje zapravo korisno jest da pričekate do samog vrhunca, a trenutak prije njezinog orgazma lagano pritisnete područje oko analnog područja prstom. Uz malo vježbe i dobar tajming, orgazam će biti dvostruko intenzivniji i u potpunosti promijeniti njezin pogled na svije...ovaj...seks.


7. Stražnji dio vrata

Još nismo čuli za osobu koja je imala nešto protiv poljubaca po vratu i kad je riječ o tom području, čini se da je jednostavno nemoguće pogriješiti koji god dio odabrali. Unatoč tome, stražnji dio vrata u potpunosti je zanemaren. Zato, sljedeći put kad se bacite na posao, recite joj da se okrene na trbuh, zatim laganim poljupcima započnite svoje putovanje od stražnjeg djela vrata, prema donjem djelu stražnjice, pa sve do stražnjeg djela koljena. Zahvalite nam kasnije!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj