Dragi frajeri, molim vas budite glasniji u krevetu

21/01/2020

Od srca, vaše žene...

Svi žele čuti da su dobri u seksu i mislim kako je napokon došlo vrijeme da se usuglasimo kako ne postoji bolji način da se poruka čuje jasno i glasno od doslovnog vikanja. Naime, ovdje sam danas kako bih vam, u ime svih žena, poručila sljedeće: najdraži dečki, pustite svoje glasnice da uživaju s vama. Da se razumijemo, ne kažem da žene trebaju da ih se drži za ruku i potvrđuje njihov svaki potez kako bi uživale. I ne, definitivno ne zagovaram forsirane rečenice poput: “Ide ti super, ljubavi!” Ali molim vas: dovodimo vas do ruba ludila, pa zašto se onda svom silom trudite sve zvukove zadržati za sebe? Gdje su svi uzdasi, samoglasnici i suglasnici? Gdje je onaj neodoljivi “aaah” trenutak prije orgazma? Možda i ne bih spominjala ovaj problem kad ne bi bio toliko rasprostranjen. No jest. Štoviše, čak 85 posto žena voljelo bi kad bi njihovi partneri bili glasniji tijekom seksa, a njih 62 posto žale se na to kako se seksualni “soundtrack” uglavnom sastoji od njihovih solo izvedbi. Ako vam je potreban dodatni poticaj za zagrijavanje glasnica, znajte da s glasanjem u krevetu gotovo uopće ne možete pogriješiti. Naime, istraživanja pokazuju kako se žene i muškarci brže i više uzbuđuju gledanjem XXX videa sa zvukom od gledanja eksplicitnog sadržaja u obliku fotografija, potvrđuje Candice Smith, suosnivačica stranice KinkKit.

Osim toga, seksi razgovori ispuštaju endorfine u mozak, pružajući prirodan opijat tijekom seksa, objašnjava Madison Eubanks, klinička psihijatrica i bračna savjetnica za EndThrive. Iskreno, bacimo li pogled na druge živuće vrste, nije teško primijetiti kako mnogo njih postoji upravo zbog svojih poziva i rituala za parenje. Naposljetku, i mi smo životinje i voljeli bismo čuti kad se naš partner tjera.

Osim toga, usudim li se uopće predložiti korištenje riječi? Pokušajte rečenicom: “Ti si nešto najseksi što sam ikad vidio” ili “Nikad te nisam želio više nego sada”. Zapravo, uopće nismo izbirljive - zadovoljile bismo se i jednostavnim: “Da!” Samo da bude iskreno.

GLASNIJE


ŠTO ŽENE ŽELE ČUTI U KREVETU

(Ne, nije “Jabadabaduuu…”)

TIJEKOM PREDIGRE

NE: “Natjerat ću te da svršiš kao nikad dosad.” Super, hvala na dodatnom pritisku!

DA: “Želim da svršiš kao nikad dosad.” Volim takvu vrstu
izazova.

TIJEKOM SEKSA

NE: “Tako si uska.” Naše misli istog trena odlaze u ovom smjeru: “OMG, što će se dogoditi kad više ne budem uska, Marko? Ha? Ostavit ćeš me?!”

DA: “Tako se dobro osjećam u tebi.” Ista poruka, poslana na puno bolji način. Drugim riječima, uživat će u tome što uživate u njoj bez dodatnog stresa zbog stvari povezanih s njezinim tijelom na koje ne može utjecati. Osim toga, na takvu izjavu možemo uzvratiti istom
mjerom!

NAKON SEKSA

NE: “Hvala.” Trebamo li se i rukovati nakon takve transakcije? Možemo dobiti keks?

DA: “Ovo je bilo tako dobro, a sad idi piškiti!” Ok, šalimo se, ali bilo bi slatko znati da netko misli na naše zdravlje i ne želi da večer završi infekcijom urinarnog trakta.

Tekst: Sara Schmidt

Fotografije: Shutterstock

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj