Dobitnice seksi igračaka i hot knjiga

18/10/2011

Cosmopolitan, seks dućan Positive Vibrations i Profil nagrađuju vas super nagradama u povodu Don't Fake It Daya koji se obilježava 4. studenoga. Provjerite jeste li bili sretne ruke

s

 

1. Siski Green: "Kako ga zaluditi u krevetu". Vodič za ženu koja razmišlja kako muškarcu pružiti zadovoljstvo (Profil vam poklanja tri primjerka knjige). Knjigu su osvojile: MARTINA KUHTA, NEVIA KORPAR, LUCIJA KUNDID.

2. Steve Harvey i Denene Millner: "Brutalno iskreno i bez muljanja". Muški savjeti ženama - kako pronaći, zadržati i razumjeti muškarca (Profil vam poklanja tri primjerka knjige). Knjigu će čitati: MIRELA PETROVIĆ, VANJA VUJASINOVIĆ, IVANA ŠABADIN FERENČAK.

3. Evolved Fingerring "Promise" je mini vibrator modernog dizajna u hot pink boji. Valovite je teksture te ima moćan, ali tih motor s pet vrsta vibracije koje se podešavaju pritiskom na gumb na prstenu koji je povezan s vibrokapsulicom. Vodootporan je te poziva na druženje i pod tušem ili u kadi, osvojila MAJA DUGIĆ.

4. Evolved Speeding Bullet Amor je mini vibrator modernog dizajna u plavoj boji. Blago je valovitog oblika te ima moćan, ali tih motor s pet vrsta vibracije koje možete podešavati pritiskom na gumb na bazi. Vodootporan je, a dugačak 6 cm, dok mu širina na najdebljem dijelu iznosi 2 cm, osvojila ŽANA DOBRIĆ.

5. Javida Warming lubrikant - Lubrikant na bazi vode koji podiže temperaturu erogenih zona i time pojačava libido... Javida Warming lubrikant sadrži visokokvalitetne sastojke koji na prirodan način vlaže intimno područje - osvojila IVA VERSTOVŠEK

6. Shiatsu Body Painting Chocolate je senzualna čokoladna krema za oslikavanje tijela uz koju dobijete kist i tanjurić. Čokolada je kralj prirodnih afrodizijaka, sadrži psihoaktivne tvari zaslužne za dobar osjećaj. Ona potiče lučenje dopamina koji produljuje orgazam. Kakao sadrži i arginin, poznat i kao "prirodna Viagra". Arginin je aminokiselina koja stvara osjećaj seksualne uzbuđenosti, pojačava dotok krvi u spolne organe i opušta mišiće - osvojila IVANA GABELIĆ.

7. Evolved Speeding Bullet Hollow je mini vibrator modernog dizajna u nježno ljubičastoj boji. Ima izrazitu valovitu teksturu te ima moćan, ali tih motor s pet vrsta vibracije koje možete podešavati pritiskom na gumb na bazi. Vodootporan je, a dugačak 6 cm, dok mu širina na najdebljem dijelu iznosi 2 cm - osvojila SLAĐANA SUŠILOVIĆ.

8. I rub my Duckie *Holiday Paris - Stylish patkica za stylish djevojke! Obavezni rekvizit svih bolje opremljenih spa kupaonica - vibro patkica! Opustite se i uživajte u masaži. Ova posebno uređena patkica oko vrata ima perje (koja se može skinuti) i Swarovski kristalić na pink kljunu idealna je za poklon - osvojila NIKOLINA MILKOVIĆ.

9. Ballistic Bullet Slimline je vibrokapsula s dvije jačine vibracije kojom se upravlja pritiskom na gumb na daljinskom, koji je intenzivne roza boje - osvojila VALENTINA JURAKIĆ.

10. Basic Essentials Slim Softee Purple - vibrator koji dolazi s navlakom za G-točku koja se može i skinuti. Nježne je ljubičaste boje, a vibracije mu idu od najslabije do najjače. Dugačak je 14 cm, a najširi dio navlake je 3 cm i vodootporan je - osvojila IVANA LATINOVIĆ

11. MiMi lil' massager je intimni masažer u hot pink boji s bijelim detaljima. Modernog je dizajna, a namijenjen je parovima koji žele istražiti partnerove erogene zone osvojila KOSJENKA CAPUDER.

12. Feather Streamer Pink - perje za maženje - osvojila MARTINA MADUNIĆ.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj