'Kad mama i tata naprave dijete, kada tata dobije svoj penis natrag?': 10 najluđih pitanja o seksu koja su klinci postavili roditeljima

15/03/2021

Može joker “zovi”?

Sjećate li se svog prvog puta? Pritom ne mislimo na seks već na prvi puta kad vam je dijete bez imalo srama postavilo pitanje zbog kojega ste htjeli propasti u zemlju?
Pa, ovi ih se BuzzFeedovci sjećaju kao da je bilo jučer i ne možemo se prestati smijati.

Pripremili smo 10 najbizarnijih pitanja o seksu koja su njihove roditelje poslala u neku potpuno drugu dimenziju.

1. Moja me 6-godišnja kći pitala: “Kako penis uopće može ući u vaginu kad je tako mekan?”

2. “Kad smo bili klinci, moji su mlađi bratići raspravljali o tome tko će od njih prvi dobiti mjesečnicu, a onda su počele padati oklade o tome tko će izgubiti najviše krvi i preživjeti.”

3. “Kad sam imala četiri godine, pitala sam mamu kako nastaju bebe, a nakon što mi je pripremljeno dala iskren odgovor prilagođen mojim godinama, zbunjeno sam joj postavila još jedno pitanje: ‘Ali jednom kad mama i tata naprave dijete, kada tata dobije svoj penis natrag?’”

4. “Prijateljev 10-godišnji sin jednom ga je pitao: ‘Tata, kakav je osjećaj biti unutar žene?’”

5. “Gledala sam stand up komediju kada me moja 11-godišnja kćer, pauziravši show, odjednom pitala: ‘Što je to klitoris?’ Iskreno se ne sjećam svega što sam joj rekla, ali znam da je moje objašnjenje uključivalo rečenicu: ‘Zbog njega je seks/diranje ugodno curama.’”

6. “Kad nam je naša učiteljica osnovne škole objavila vijest o trudnoći dok je njezin muž bio na putu, učenici su je pitali znači li to da je njezin muž poslao spermije GSL-om.”

7. “Jednom sam s prijateljima pitao profesoricu kako se razmnožavaju sirene.”

8. “Dok sam predavala seksualnu reprodukciju svojim učenicima, jedna me djevojka pitala što je to “glory hole”. Inače nemam nikakav problem s odgovaranjem na pitanja o seksu, ali ovo me izbacilo iz takta. Rekla mi je da je pitala mamu, ali da joj je ona rekla da pita mene.”

9. “Kada smo prijateljica i ja imale 8 godina, pitale smo moju mamu hoće li seks od dva sata rezultirati blizancima.”

10. I na kraju: “Jedan me učenik jednom pitao može li umjesto kondoma koristiti zip lock vrećicu budući da je oboje napravljeno od plastike.”

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj