Da, i žene ejakuliraju!

15/04/2019

Kad u Google tražilicu Velike Britanije upišete "kako squirtati", pojam se pojavi tek šesti po redu! Kako doći do toga ultimativnog orgazma?

Prvi put kad mi se to dogodilo, izbezumila sam se. Mislila sam da sam se popiškila. Dečko s kojim sam hodala šest mjeseci oralno me zadovoljavao te mi pritom prstom masirao G-točku. Dok mi je ta neka tekućina curila između nogu, prestravljeno sam gledala što se to, kvragu, događa.

‘Isuse Bože, stvarno mi je žao’, rekla sam.

‘Nema veze, ne brini se, upravo si ejakulirala’, uzvratio je Tom.

Čula sam da postoji ženska ejakulacija, odnosno squirting, no mislila sam da se to događa samo u pornofilmovima. Nisam bila sigurna da to postoji u stvarnom životu, a kamoli da bih ja to mogla doživjeti. Trebalo je proći godinu dana da se ponovno dogodi”, ispričala je Maja kako je doznala da njezino tijelo može ejakulirati.

“Bila sam znatiželjna – željela sam doznati što je to moje tijelo upravo izvelo. Malo sam istraživala i razgovarala s prijateljicama, nekima je to bilo toliko čudno i grozno, čak do te mjere da nisu ništa htjele znati o tome. No druge su bile zainteresirane.  

Jedna mi je otkrila da se i njoj to dogodilo. Kao i ja, mislila je da se popiškila. One koje se nisu susrele s tim pitale su me kakav je to osjećaj. Najbolje objašnjenje jest da je to poput orgazma cijelog tijela – prožima te od glave do pete, tresem se poslije squirtanja dvije do tri minute. Definitivno je puno intenzivnije od običnog orgazma, a vagina mi se ponekad toliko skup­i da moram gurnuti partnera iz sebe. Mnoge su cure zabrinute zbog tekućine koja curi, no ona je bez mirisa i boje. Ali ako do squirtanja dođe tijekom penetracije, doći će i do špricanja.  Tom i ja smo kasnije prekinuli i ubrzo sam naučila da dečke moram upozoriti na svoje ‘super moći’. Jedan lik s kojim sam spavala mislio je da je to prilično odvratno. Nismo poslije nikada o tome ni razgovarali jer se potpuno zatvorio, poput školjke. Otad novim partnerima kažem – hej, događa mi se to i to, je li to problem –, govori Maja.

dfdfdfdf

Srećom, nitko squirtanje nije smatrao čudnim. Zapravo, većini se frajera to sviđa.

“Mislim da to doživljavaju kao svoje postignuće pa su impresionirani samim sobom”, naglašava ona. “Pitali su me mogu li sve žene squirtati i vjerujem da mogu, ali to ovisi o dvije stvari. Prvi je preduvjet da budete potpuno opušteni. Morate se isključiti iz svijeta oko sebe te se fokusirati na iskustvo i onoga s kime ga doživljavate. Drugo, mislim da je stimulacija G-točke ključna. Važna je i pozicija u kojoj se nalazite, kao i veličina vašeg partnera. Čini se da je puno teže doći do G-točke s obdarenijim partnerom – mali penis puno bolje gađa.  Biseksualka sam i uspjela sam da neke cure s kojima sam se seksala prvi put dožive ejakulaciju. Zbog toga sam se osjećala nekako ponosno jer im to otvara potpuno nov svijet mogućnosti. Propuštate li nešto ako ne možete squirtati? Mislim da da. Ne u smislu da se potpuno trebate zakačiti i ejakulirati svaki put, ali sad kad znam koliko je to dobar osjećaj, više nema natrag. No isto tako, moram biti potpuno opuštena da bih ejakulirala, ne događa se to samo tako i svaki put tijekom seksa.  Jedno sam vrijeme bila toliko koncentrirana samo na to da želim ejakulirati da se nisam uopće mogla opustiti. Bila sam neprestano u stresu i samo sam mislila – hoće li mi uspjeti?  Definitivno mislim da bi sve žene trebale pokušati naučiti squirtati jer bi im to moglo promijeniti seksualni život i skroz ga protresti. Kao što je promijenilo meni”, zaključila je Maja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj