Cosmo seksi igra za zločeste

11/10/2016

Vaš ljubavni život upravo je postao mnogo uzbudljiviji

s

Ako priželjkujete ludu jurnjavu bez kočnica u krevetu (a tko ne želi?), morate igrati prljavo i smjelo - barem ponekad. I, na vašu sreću, pripremili smo dosad neviđene seksi kartice kao doprinos vašem seksualnom životu. Slatki mali izazovi usmjerit će vas prema uzbuđenjima od kojih krv ključa kao lava u vulkanu. Otkrijte nove poteze i raspalite erogene zone za koje niste ni znali da postoje.

Pravila igre: Uzmite olovku i papir te zapišite ove rečenice na kartice. Okrenite kartice da se ne vidi što na njima piše. Izaberite jednu karticu i pročitajte izazov naglas... A onda, zajedno s dečkom, prijeđite na ispunjavanje zločestih instrukcija. Nakon što ste uspješno obavili zadatak, maknite karticu sa strane i izvucite zadatak za sutra. Imat ćete pred sobom 24 sata slatkih muka u iščekivanju sljedeće runde od koje klecaju koljena.

Isključite klimu i smjenjujte se u igri ledenom kockicom kojom ćete kliziti preko tijela svog partnera. Natječite se u kreativnosti!

Vežite ruke svom dečku svilenom maramom i lagano, kao nikada do tada, skidajte komad po komad svoje odjeće, pružajući mu predstavu koju dugo neće zaboraviti.

On je vaš seksualni rob, a vi ste zločesta pohotna diva. Recite mu točno što želite da vam radi i ocijenite kako je izvršio vaša naređenja!

Napišite na papirićima uloge: studentica/profesor, medicinska sestra/pacijent, šef/tajnica... Izmiješajte papiriće i izvucite one za koje biste dobili Oscara!

Kreirajte novu seksi pozu, odaberite jedan od ovih inspirativnih naziva: „divlji vrtuljak“; „skini se, lezi i kotrljaj se“; „zmijski car“.

Sastavite play listu i pustite CD. Kad se pjesma promijeni, i vi promijenite pozu. Ako ste vi na njemu, zamijenite se tako da ste i dalje u sedlu, samo okrenute leđima... Maštajte!

Preuzmite daljinski dok zajedno gledate neku emisiju na TV-u. Mazite se strastveno, ali ne smijete ići do kraja dok emisija ne završi!

Neka stavi povez preko očiju, a onda odabere predmet iz sobe kojim će vas milovati. Imate tri pokušaja da pogodite o kojem je predmetu riječ, a potom se zamijenite.

Vodite ljubav trudeći se ne ispustiti ni glasa, ali morate dati sve od sebe da izmamite partnerov uzdah!

Oborite rekord i u što kraćem vremenu dovedite dragog do vrhunca. Nakon toga zamijenite uloge te neka on pokuša - i primijeni što god je potrebno!

Zaigrajte skrivača. Sakrijte se na nekom mjestu gdje još niste vodili ljubav. Kad vas nađe, bogato ga nagradite!

Smišljajte nove načine kako se zasladiti jedući slatkiš s tijela svog partnera, ližući šlag s vrha njegova penisa ili neka on poliže puding s vaših grudi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj