Cosmo Kama sutra u vodi

18/06/2018

Voda što vam senzualno zapljuskuje tijelo dat će erotičan naboj vašem ljubavnom susretu. Evo par ideja kako da on bude još strastveniji!

POZA "PLOVI BARKA" Neka vaš dragi sjedne u kolut ili gumu na napuhavanje i prebaci noge preko ruba. Vi mu se polako spustite u krilo, držeći mu se rukama za ramena ili za kolut da održite ravnotežu. Kad uđe u vas, nježno se zaljuljajte naprijed i natrag. On može pojačati akciju tako da vas uhvati za bokove i usmjerava. Preporučujemo da ovaj položaj isprobate na nekoj jaaaako izoliranoj plaži.

POZA "DUBOKO JE MORE" Stanite tako da vam voda dopire do grudi, uhvatite se dečku za ramena i obavijte mu noge čvrsto oko bokova. Neka vam on stegne stražnjicu i namjesti vas tako da može glatko kliznuti u vas. U vodi plutate, lagani gotovo kao u bestežinskom stanju, i s lakoćom ćete kliziti gore dolje a voda će pojačati osjet. 

POZA "LUDORIJE S LOPTOM" Leđima okrenuti prema moru, potrbuške legnite na topli pijesak. Smjestite loptu za napuhavanje pod zdjelicu, lagano raširite noge i ispružite noge ravno ispred sebe. Partner neka legne na vas u istom položaju, i uđe duboko u vas odostraga. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj