Christian Grey je probudio u vama znatiželju za spankingom?

26/02/2013

Ali nije vam baš ugodno tražiti dečka da vas udari koji puta po guzi ili predložiti mu da vi njega udarite? Sadie Allison, autorica knjige „Tickle My Tush“ i osnivačica stranice ticklekitty.com savjetuje kako 'izbaciti guzu'.

d

Udarite vi njega

Pokušajte sa spankingom tijekom vrućeg seksa. Dok je u vama, lagano ga udarite po guzi ili recite „Bila sam zločesta i trebam dobiti po guzi“. Većina muškaraca voli kad žena preuzme inicijativu.

Masaža

Masaža je dobar uvod u spanking. Počnite sa nježnim dodirima i nakon nekoliko minuta počnite ga gnječiti kao da mijesite tijesto. Svako malo ga lagano udarite da ga pripremite za žestoku akciju.

Sjednite goli na njegovu stražnjicu

Preuzmize inicijativu tako što ćete sjesti na njega i svojim golim tijelom se trljati o njegovo. Milujte mu stražnjicu svojim grudima, a zatim ga zajašite i pomičite kukove. Posve će ga izludjeti kad osjeti vašu vlažnu V zonu na svojoj koži.

Kako izbrusiti tehniku

Kad ste spremni za započeti s igrom, imajte nekoliko stvari na umu (i podijelite to s njim); 1. Kombinirajte – pokušajte s par malih udaraca i onda jedan jači 2. Kombinirajte potpuno otvorene dlanove s napola otvorenim, svaki se osjeti drugačiji 3. Držite se masnijeg donjeg dijela njegove stražnjice.

Igrajte prljavo

Probajte ovu igru: prikupite hrpu kućanskih predmeta poput drvene žlice, lopatice, mekane knjige, udarite ga s jednim od predmeta i neka pogodi što je to.

Nježno pa grubo

Još jedna zabavna ideja: stavite mekanu rukavicu od kašmira na jednu ruku, a kožnu rukavicu na drugu ruku. Milujte ga prvo s jednom pa onda s drugom rukom.

Ukrasite svoje donje rublje

Zanimljiv način da mu pošaljete poruku da ste raspoloženi za spanking: uzmite marker i napišite nešto seksi na stražnji dio gaćica, nešto poput 'udari me' ili 'bila sam zločesta'. Ili obucite potpuno mrežaste gaćice. Budući da su muškarci vizualni tipovi, to će ga totalno napaliti.

Mokri i divlji

Namočite ručnik u vruću vodu, iscijedite ga, a zatim zarolajte tako da ga može koristiti kao bič. Ako će vas udarati bičem, neka ga povremeno iscijedi po vašem tijelu.

Kaznite ga

Prljavi razgovori čine spanking uzbudljivijim. Recite mu: „Dušo, svaki puta kad te udarim želim da kažeš 'Još jednom molim' kao dobar i poslušan dečko“.

Odmaknite se od stražnjice

Razmislite oboje o udaranju drugih dijelova tijela osim stražnjice: bedra, stopala, bradavice, što god. Osjećaj užitka/boli je posebno primamljiv. Ali klonite se njegovog penisa i testisa! To je malo previše bolno!

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj