Budite kinky, barem malo

05/05/2017

Potaknite zločestu curu u sebi bez mahanja zastavom na kojoj piše "malo sam pomaknuta"

"Sve što je tabu u dečkima na neki način budi osjećaj da su zločesti, što je vrlo uzbudljivo", kaže dr. Ian Kerner autor knjige "Passionista: The Empowered Woman's Guide To Pleasuring a Man".

- Tijekom seksa, dok ste na njemu vežite mu ruke iznad glave šalom ili kravatom i stavite ga u (sretno) bespomoćan položaj.

"Kad žena u krevetu preuzme stvari pod svoje, muškarac osjeća nevjerojatno oslobođenje od pritiska", kaže dr. Barbara Keesling, autorica knjige "Men In Bed". "Nema straha od izvedbe, može samo leći i uživati u vožnji, a vi možete kontrolirati brzinu i dubinu prema onome što volite."

- Recite mu da se skine i sjedne na svoje dlanove na jednu minutu.

Opkoračite ga i klizite svojom V zonom preko glave njegova penisa. To će ga uzbuditi i žudjet će da vas dodirne... ali to mu nije dozvoljeno. Osjećaj preuzimanja glavne uloge uzbudit će i vas, a on će imati osjećaj kao da će eksplodirati.

- Dodajte uzbuđenje svom seksi repertoaru igrajući male uloge.

Pravite se da ste maserka. Neka gol legne potrbuške na krevet pokriven plahtom od stražnjice na dolje. Razodjenite se u drugoj prostoriji, pokucajte na vrata sobe i predstavite se. Koristite ulje i masirajte mu leđa i stražnjicu. Nakon pet minuta zamolite ga da se okrene i masirajte prednju stranu njegova tijela. Kad stignete do međunožja pružite mu sretan završetak igre ili ga opkoračite i nastavite igru koja vodi prema zajedničkom happy endu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj