Britanke biraju majstore umjesto pastuha

30/04/2013

Koga bi odabrali - ljubavnika koji vas ostavlja bez daha ili dečka koji zna promijeniti osigurač i popraviti klimavu nogu na stolcu? Hmmm... Žene na Otoku su ovako odlučile.

Čini se da im je seks manje važan jer na vrhu liste vještina koje Britanke traže od svog partnera je sposobnost obavljanja sitnih kućanskih popravaka. To je odabralo čak 74 posto ispitanica u anketi čije rezultate prenosi Daily Mail, a njih 61 posto je spremno prekinuti vezu ako partner ne pokazuje talent za popravljanje sitnih kvarova. Njih 12 posto radije bi bile u vezi s nekim tko zna čemu služi alat i kako ga upotrijebiti nego s nekim tko je dobar ljubavnik.

Atraktivni su im i sportski tipovi posebno dobri u nekom sportu te oni koji pokazuju kuharsko umijeće. Prema rezultatima ove ankete rekli bismo da žene traže nešto između domara i kuhara. Ili im je dosta toga da sve moraju same, a ako ne znaju same moraju zvati majstore? Samo da na kraju dečko ne bude zainteresiraniji za boravak u garaži s aparatima koje mora popraviti nego za valjanje po krevetu u spavaćoj sobi. Svaki je aspekt zajedničkog života važan i jedan ne smije isključivati drugi.

Foto: Thinkstock

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj