Analni vodič za amatere

02/02/2017

Uz naše savjete postat ćete pravi analni seksperti! Naravno, ako to želite...

Iako su se mnoge od nas zarekle kako nikada neće isprobati analni seks, on se nekako ipak uspio dogoditi. Ili je on kumio i molio i nagovarao vas, ili ste se vi jednostavno sažalili tugaljivom pogledu u njegovim očima. Ili ste se jednostavno vratili iz noćnog izlaska i pijani se bacili na njega dajući mu do znanja kako 'prava zabava tek slijedi' i jednostavno odlučili to napraviti. E pa drage naše, ako ste labilne poput nas, barem to učinite na pravi način! Ne pijane, u 3 ujutro, bez lubrikanta!

1. Nemojte ga isprobati ako to doista ne želite

Nitko vas neće osuđivati ako to ne učinite. Pravo vrijeme za bilo što u seksu, pa tako i za analni seks, je onda kada sami poželite to učiniti, bez da se netko ubio od nagovaranja. To mora biti isključivo vaša odluka i ničija više. A kada jednom sami sa sobom po tom pitanju budete ok, priuštite mu to zadovoljstvo koje toliko priželjkuje!

2. Kondom je obavezan

Bez obzira koliko ste dugo u vezi i jeste li vjerni jedno drugome, kondom će vas zaštititi od širenja bakterija na mjesta na koja se ne bi trebale širiti. Pri ruci obavezno imajte paketić vlažnih maramica za slučaj da vam zatrebaju, a isti kondom nemojte niti slučajno koristiti za vaginalni seks nakon što se isprobali analni.

3. Ništa bez lubrikanta

Nemojte biti ludi kao neki i isprobavati analni bez lubrikanta. To je jednostavno glupa ideja! Za razliku od vagine, pri analnom seksu nema prirodnih sokova koji će učiniti stvari glatkijima. A one priče da dečkima nije toliko dobar osjećaj kada je previše lubrikanta objesite mačku o rep! Neka bude sretan što je uopće dobio pristup zabranjenoj zoni!

4. Početak je najbolniji

Ok, nije baš toliko bolan, ali činjenica je da je glava penisa najšira i da je, logično tome, najbolniji sam početak. No jednom kada je unutra, nećete imati toliko problema. Samo polagano i sve će biti u redu. Vi određujte tempo bez obzira sviđalo se to njemu ili ne. Krenite s polaganom i plitkom penetracijom, a zatim mijenjajte dubinu i tempo prema želji.

5. Opustite se koliko god je to moguće

Što više budete opušteni, to će vam samo iskustvo biti ugodnije, ili manje neugodno. Opuštanje i stiskanje pubokoksigealnog mišića je kao analna verzija Kegelovih vježbi. Naučite ga opuštati prije nego se odlučite za analni!

6. Bez brige, nećete se pokakati

Iako ćete imati osjećaj kao da hoćete. Zapravo, imat ćete osjećaj kao da kakate. Baš u tom trenutku. No vjerojatnost za to je doista mala. Obavite sve potrebne pripreme u vidu obavljanja nužde i analne kupke prije samog seksa i moći ćete biti bezbrižni.

7. Krenite s ležanjem na trbuhu, zatim s doggyjem, a tek zatim s misionarskim položajem

Ovi su položaji nabrojani po redu po kojem najmanje bole. Zaboravite sve one eskapade koje imate prilike vidjeti na pornografskim filmovima. Te žene su profesionalke koje pod a, imaju iskustva, pod b, spremne su pretrpjeti svašta što posao od njih traži i pod c, samo zato što nešto vidite na porniću, ne znači da glumica u tome doista i uživa.

8. Ako vam se doista nije svidjelo, nemojte ga ponavljati

Ako je postojalo nešto u analnom seksu što vam se svidjelo, možete ga ponovno isprobati. No nemojte se tjerati na analni seks samo zato što se priča da ga frajeri vole, ili zato što želite njemu udovoljiti. Seks bi trebao predstavljati užitak i njemu i vama i stoga nipošto nemojte pristajati na nešto što vam predstavlja bol, neugodu i što želite čim prije zaboraviti.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj