Akrobatske poze

28/01/2016

Uz ove seksualne poze trebalo bi stajati i upozorenje! Ako ste avanturističkog duha i osjećate se dovoljno fleksibilno, ove fotografije i popratne upute iz nove knjige "Acrobatic Sex Positions" autorice Emily Dubberly pravi su pogodak!

d

sSavijanje unatrag

Ova poza omogućuje ženi potpunu kontrolu. On leži s guzom na fotelji ili krevetu. Ona sjedne na njega u pozi obrnute kaubojke. Muškarac mora paziti da održava tijelo u odgovarajućem položaju, a žena je slobodna da jaše kako želi! Za još bolji osjećaj, žena se može nagnuti naprijed i osloniti na ruke. Na taj će način muškarac još više stimulirati njezinu G-točku.

 

 

 

 

 

 

 

fSeks uza zid

Žena se nasloni na zid tako da joj stražnjica bude okrenuta prema muškarcu. On zauzme položaj 'stoj na glavi' i namjesti se tako da njegov penis prodire u vaginu. Žena se osloni rukama o zid da zadrži ravnotežu i polako se pomiče. Za dublju penetraciju, žena lagano spusti koljena, a muškarac koristi mišiće zdjelice kako bi dublje ušao u vaginu. Ova poza je odlična i za muškarce s malim i s velikim penisima. S obzirom na to da se većina živaca u vagini nalazi u prvim centimetrima od ulaza, ova poza omogućuje da budu maksimalno stimulirani.

 

 

 

 

 

fGurni me, povuci me

Ova tantrička poza omogućuje mnogo gledanja i ljubljenja. Pruža mnogoo mogućnosti da se pronađe najbolji kut koji će zadovoljiti oboje. U ovoj se pozi i muškarac i žena lagano pomiču naprijed-natrag. Sjednite okrenuti jedno prema drugome prekriženih nogu, uhvatite se za ruke i muškarac neka lagano uđe penisom u vaginu. Kako se naginjete natrag, tako povlačite svog partnera sa sobom, a stimulacija će biti intenzivna i duboka.

 

 

 

 

 

 

fBalerina

Ova poza muškarcu omogućuje bezobrazno opasan pogled na partneričinu stražnjicu. Žena se osloni rukama o zid i podigne jednu nogu. Muškarac stane između njezinih nogu i pridržava partneričinu nogu da bi joj pomogao održati ravnotežu. Druga ruka je slobodna da bi joj milovao grudi dok ulazi u nju.

 

 

 

 

 

 

 

 

fStoj na rukama

Ova poza je odlična i za analni seks. Ovaj super seksi položaj nije baš za one koji nisu u formi, zato oprez! Žena stoji na glavi oslanjajući se rukama o pod i savije koljena prema grudima. Muškarac tada zajaše ženu okrenut leđima i pronađe najbolji položaj da uđe u nju. Ako je penetracija neizvediva na ovaj način, muškarac može stati ispred žene i tijelo lagano saviti da uđe u nju.  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj