AKCIJA NA OTVORENOM Jeste li spremne upustiti se u seksi avanturu?

24/08/2017

Tko kaže da je pravo mjesto za seks samo u zatvorenom prostoru?

Evo kako možete izvesti akciju na otvorenom i to na siguran način:

Na pijesku

Pronađite plažu koja je daleko od radoznalih očiju, a zatim sjednite svom dragom u krilo, tako da ste licem okrenute prema njemu. U ovoj ćete se pozi moći prepustiti potpunom užitku, a kako vam pijesak ne bi smetao u ovoj avanturi, zaštitite svoje nage dijelove ručnikom.

Želite nešto uzbudljivije? Pokušajte voditi ljubav na udobnim ležaljkama, koje će vam biti pomoć pri kretanju, ali će biti i barijera između vaših tijela i pijeska.

Upozorenje: Pijesak može izazvati iritacije na „onim“ dijelovima tijela pa vam savjetujemo da prije nego što se prepustite požudi na plaži ipak razmislite o stavljanju ručnika ispod sebe. Također obavezno isperite bilo kakve tragove pijeska čim završite s uživanjem.

U vodi

Vaš partner je u stojećem položaju, a vama su noge obavijene oko njegovog struka. U vodi on neće osjećati vašu težinu, a svaki će vam se pokret sinkronizirati s vodom, što će djelovati čarobno. Koristite silikonski lubrikant koji se u vodi neće skinuti, a nikakve poteškoće neće ometati strast između vas.

Upozorenje: Klor iz bazena može utjecati na lateks od kojeg je napravljen prezervativ pa se u slučaju seksa u vodi ipak odlučite za sigurniju varijantu - more.

Ispod sunčanog neba

Ako ste se zaputile sa svojim dragim na piknik, obavezno sa sobom ponesite i zaleđeno grožđe. Dok kasnije budete razmjenjivali vrele poljupce, voćem poput leda možete kliziti po tijelu partnera i tako ga natjerati da poludi od želje za vama.

Upozorenje: Sigurno ne želite opekline na svojoj stražnjici, zato se obavezno po cijelom tijelu namažite kremom za sunčanje i zaštitite od neugodnosti koje su u suprotnom zagarantirane.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj