Završila u bolnici nakon što ju je brzinski seks doveo do 4-satnog orgazma

26/04/2021

Gdje možemo pratiti njezinog partnera za još recepata?

Reći ćemo da se radilo o jednom bezbrižnom (i naizgled bezazlenom) ponedjeljku prije posla. Liz i Eric odlučili su se poseksati, nakon čega je uslijedilo nešto što je Liz opisala kao “beskrajni orgazam”.

Podijelivši svoju priču na TLC-ovoj emisiji “Sex Sent Me To The ER” (Seks me odveo na hitnu), Liz je objasnila kako je prije odlaska u bolnicu pokušala baš sva “kućna rješenja”, od crnog vina do antihistamina.

“Znam da će većina ljudi kojima se ovo nikada nije dogodilo misliti kako bi orgazam u trajanju od pet minuta ili sat vremena bilo ostvarenje svih njihovih snova”, rekla je.

tlc 2

“Sve dok vam se stvarno ne dogodi. Moja je ‘situacija’ rezultirala nizom poziva brojnim medicinskim stručnjacima ne bi li doznala što mi se dogodilo!”

Nakon posjet bolnici, par se uputio u apoteku ne bi li nabavili lijekove za smirenje no u međuvremenu je orgazam ipak prestao.

“Nisam mogla vjerovati što mi se dogodilo. Odjednom sam samo čekala da se ponovno vrati.”

Ako vas je ikad zanimalo kako četverosatni orgazam izgleda, Liz ga opisuje kao jedno vrlo iscrpljujuće iskustvo kako fizički tako i mentalno, a da bi stvar bila gora, Liz je od toga dana redovito počela dobivati spontane orgazme i to bez ikakve stimulacije.

“Doživjela bih ga gledajući TV ili šetajući ulicom. Ponekad bi ih doživjela i do 12 dnevno. Nakon što joj je liječnik prepisao lijekove protiv napadaja, Liz je još pet mjeseci živjela sa spontanim orgazmima prije nego su se oni u potpunosti smirili.Photo credit: YouTube/TLC

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj