9 načina da učinite da seks traje duže

27/03/2019

Duže nije uvijek bolje, ali ponekad je

Iako svi ponekad volimo dobri stari seks na brzaka (ključna riječ u toj rečenici je ponekad), s vremena na vrijeme bismo svi voljeli da traje duže. Ali koliko duže? Bitno je da si postavite realna očekivanja što se tiče trajanja vašeg seksa, a ovi bi vam podaci trebali pomoći da redefinirate pojam "realna očekivanja". Dakle, prema istraživanjima, čak 45% muškaraca svrši unutar prve dvije minute. Stoga vas sada ne bi trebalo iznenaditi da prosječni seks (bez predigre) traje 5.4 minuta.

Jedno drugo istraživanje je otkrilo kako većina parova smatra "adekvatnim" seks od 3 do 7 minuta, a "poželjnim" seks od 7 do 13 minuta. Ako ste se nadali polusatnom maratonu, možda je ovo dobar trenutak da snizite očekivanja. Ipak, ako želite produljiti seks, ovo su savjeti stručnjaka kako doći do tih bonus minuta!

Meditacija - doktori kažu da su vježbe disanja i meditacije dobre za samokontrolu ejakulacije

Prsten za penis - zadržava krv u penisu, a to nekim muškarcima pomaže da izdrže dulje

Prebacite fokus na sebe - ako vaš partner postaje preuzbuđen, to je dobar trenutak da se posveti vašem užitku (i malo smiri)

 Uđite u formu - ako ne postoji medicinski razlog, možda se samo trebate više seksati da bi on imao "kondicije" duže izdržati

profimedia-0160375491

Produžite predigru - neće nužno produžiti čin seksa, ali će vam se barem činiti kao da je duže trajalo

Masturbacija prije seksa - ako već jednom doživi orgazam, drugi put bi mu moglo trebati više vremena

Poseksajte se opet - nakon vašeg klasičnog kratkog seksa se poseksajte opet, drugi put će duže trajati (jer penisu treba neko vrijeme da se dobije)

Koristite deblje kondome - ako mu je ovako preintenzivan osjećaj, možda to pomogne

Natjerajte ga da ide na jogu i pilates - jačanjem zdjeličnih mišića povećava kontrolu nad svojom ejakulacijom

Ozbiljno, razmislite o tome.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj