9 koraka do majstorskog oralnog

06/03/2019

Uz ovaj priručnik više nećete sumnjati u svoje sposobnosti sviranja flaute

 Budite entuzijastični

Trebalo bi se podrazumijevati, ali nikada ne biste trebali sudjelovati u nekom seksualnom činu ako vi to ne želite, ali ako želite, nemojte se sramiti pokazati svoj entuzijazam. Iznenadile biste se koliko je to frajerima važno! Osim toga, oni prepoznaju kad vam se ne da i radite to samo da biste mu udovoljili.

Štogod radili... dodajte lubrikanta

Ne samo da će njemu biti bolji osjećaj, već će i vama lubrikant pomoći jer će smanjiti onaj neugodan osjećaj koji vas tjera na povraćanje. Inače, sve je u seksu bolje i sigurnije s lubrikantom. Zapamtite da je penis "dizajniran" tako da uživa u vagini pa pokušajte stvoriti takvo okruženje - toplo, usko i mokro.

Mudro birajte položaj

Posjednite ga, ako želite da mu bude lakše. Ipak, imajte na umu da su muškarci vizualna bića, ako želite da zaista uživa, osigurajte mu dobar pregled situacije.

profimedia-0399857113

Počnite s predigrom

Znamo da je i oralno često dio predigre, a ne čin za sebe, ali nemojte odmah prijeći na stvar. Počnite nježnim dodirima rukama prijeđite na masturbaciju pa nakon minutu ili dvije počnite s poljupcima. Postepeno gradite napetost i onda unovčite to njegovim zadovoljstvom kad ga (napokon) stavite u usta.

Kako onda početi

Navucite usne preko zubiju i stavite usne oko njegovog penisa. Prvih par puta želite stimulirati samo glavić jer je taj dio ionako najosjetljiviji. I da, nemojte se brinuti oko toga da ga cijelog stavite u usta (osim ako nemate urođeni talent). Također, nema previše koristi od puno lamatanja jezikom, on neće osjetiti razliku od prirodnog stezanja mišića u jeziku.

Nemojte zanemariti ostatak paketa

Svi su drugačiji pa bi možda bilo bolje da ga direktno pitate prije nego što krenete s tim, ali lagano škakljanje testisa je nekim muškarcima jako napeto. One ostale stvarno škaklja, zato kažemo - provjerite! Ono što je sigurno je unutarnja strana bedra, koja je i kod muškaraca i kod žena jedan od seksualno najosjetljivijih dijelova tijela.

profimedia-0180163157

Koristite ruke

Idealno bi bilo da je cijelo vrijeme barem jedna vaša ruka u kontaktu s njegovim tijelom. Osim toga, ako ne željeti testirati svoj refleks na povraćanje, pomozite si rukom, većina frajera u trenutku ionako neće primijetiti razliku. Napravite oblik slova "O" s kažiprstom i palcem i pomičite ruku gore dolje s usnama.

Podesite brzinu

Ako prebrzo mičete glavu, postoji vjerojatnost da će misliti da želite da što prije svrši, a to bi mu moglo stvoriti presing u glavi. Počnite polako i pokažite mu da uživate u trenutku i želite da i on uživa. Onda možete postepeno ubrzavati, ali imajte na umu da je njemu bolji osjećaj ako ste u ritmu nego ako samo mahnito mičete glavu gore - dolje.

I ono najvažnije za kraj - nitko vam ne smije reći trebate li gutati, tako da ako ne želite, nemojte!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj