8 tajni o muškarcima i seksu

28/12/2017

Pripremite se za iznenađenje - a onda iskoristite nove informacije da sebi i njemu priuštite vrhunsko seksualno zadovoljstvo!

Bez obzira na to koliko ste vješte u krevetu, uvijek postoje neki novi aspekti muškog bića koje tek treba otkriti. Nismo dovoljno svjesne koliko je seksualni život muškaraca multidimenzionalan. Zato neke iznenađujuće stvari mogu proći neprimijećeno. A to ne želimo!

Otkrivamo vam najintimnije muške tajne i razmišljanja o seksu. Rezultat? Otkrića koja će vam pomoći da razumijete svog dragog.

1. Niste jedine koje lažiraju stvar

S vremena na vrijeme i muškarcima se dogodi da ne mogu doživjeti vrhunac. To im se događa iz istih razloga kao i ženama - umorni su, pod stresom... Zato i oni ponekad odglume orgazam. Tri odvojena istraživanja potvrdila su da 11 do 19 posto muškaraca glumi orgazam. Srećom, ako vam se to i dogodi, nije ništa strašno, a vjerojatno nećete ni primijetiti, posebno ako koristite kondom. No, ako posumnjate da vaš dragi redovito lažira orgazme, možda je u pitanju neki ozbiljniji problem pa ga savjetujte da o tome razgovara s vama ili nekom stručnom osobom.

2. Oni žele da vi preuzmete kormilo u krevetu

Ne kažemo da trebate uzeti u ruke bič i lisice. Jednostavno ponekad preuzmite inicijativu. Muškarci su stalno pod pritiskom da se moraju dokazati, od zavođenja do zadovoljavanja u krevetu. Pasivna uloga omogućuje im da se potpuno usredotoče na uživanje.

3. Ponekad bi se radije bavili kompjuterom nego vama

Možda se osjećate grozno kada vaš dragi radije igra igrice nego se druži s vama, ali nije u pitanju ništa neobično. Trebate znati da u pitanju nije ništa osobno, već fiziološki mehanizam. Dok pokušavaju pobijediti u igrici, raste im razina testosterona - zato žele nastaviti igrati ne dopuštajući da im bilo što skrene pažnju pa čak ni gola djevojka.

4. Svoju muškost mjere u dva vida

Iako se muškarci često šale kako bi željeli da im je veći, jedno istraživanje otkrilo je da 88 posto muškaraca smatra da je njihov penis prosječan ili velik. Pa, ako su zadovoljni veličinom, čemu toliko priče o povećanju penisa? Izgleda da neki muškarci nisu sigurni je li im i u erekciji dovoljno velik. Oni znaju kakav im kada je opušten u usporedbi s drugim opuštenim penisima jer ih viđaju u toaletima, ali jedini penisi u erekciji koje heteroseksualno orijentirani muškarci viđaju su oni ogromni u porno filmovima.

5. Ne misle da imate čudan okus tamo dolje

Brojne djevojke misle da ako muškarac oklijeva spustiti se dolje, razlog mora biti u tome što mu kod njihove V zone nešto smeta. Ali razlog tomu može biti to što vi djelujete suzdržano pa on misli da radi nešto što ne treba ili da jednostavno to ne želite. Zato se, kada se vaš dragi uputi dolje, koncentrirajte na dodire, a ne vlastitu paranoju. Ako mu pokažete da uživate u onome što on radi, to će mu pomoći da se opusti, što će, s druge strane, i vama pomoći da se opustite.

6. Neki muškarci uzimaju lijekove da bi održali erekciju

Istraživanja na Sveučilištu u Chicagu otkrila su da jedan od 20 studenata uzima lijekove protiv erektilne disfunkcije i to bez recepta. Većinom ih nabavljaju ilegalno, preko prijatelja ili interneta. Dok neki to rade zbog problema u održavanju erekcije, većina jednostavno voli taj osjećaj kada im je penis satima krut.

7. Oni se vole ljubiti

Muškarci se vole ljubiti jednako koliko i žene. Jedna Cosmo anketa otkrila je da 64 posto muškaraca žudi za više poljubaca. Međutim, često ne razmišljaju o stilu ljubljenja. Oni pretpostavljaju da ako je njima uzbudljivo, mora biti i njihovim partnericama. Na sreću, ovako ležeran stav olakšava vama da ga naučite što treba raditi. Nježno ga uhvatite za glavu, recite mu da stane i da se na trenutak prepusti vašim poljupcima. Tako će, bilo da želite lagane i nježne ili strastvene poljupce, znati što mu je činiti.

8. Žude za povratnom informacijom

Jeste li ikada bile s muškarcem koji je sjajan u krevetu, osim što vam je, recimo, previše stenjao na uho ili pregrubo stiskao grudi? Čak i seksualno talentiranim muškarcima ponekad treba dati smjernice. I, što je još važnije, oni sami to žele. Muškarci doista žele zadovoljiti svoje partnerice. Kada im nešto upali kod jedne žene, oni to ponavljaju i s drugima - čak i ako njih pale potpuno drugačije stvari. Napravite sebi uslugu i recite mu što vam odgovara, a što ne. Tako otvarate komunikaciju i pokazujete mu da želite da i on vama ponudi više opcija.

Foto: Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj