8 stvari koje djevojku čine „lošom“ u seksu

20/02/2016

Budimo realni – vaš partner biti će lud za vama i uživati u seksu i, bez obzira na to koliko ste zapravo dobri, nikad vas neće smatrati lošom u seksu. Ipak, želite li da vas smatra dobrom, vaš trud neće otići daleko od rada na vašem samopouzdanju. Glavu gore!

Dragi muškarci, pomirite se s tim – mi nikada nećemo biti u potpunosti zadovoljne svojim izgledom niti ćemo si u ičemu biti dovoljno dobre, ali ponekad malo pretjerujemo i ti trenuci koštaju nas dobrog, strastvenog seksa koji ćemo pamtiti. Dobra vijest je da je najveći problem lošeg seksa upravo taj osjećaj niskog samopouzdanja, a tu prepreku lako možemo prijeći.

Pronađete li se u jednoj od ovih, ne tako rijetkih, problema, znate što vam je činiti.

1. Nesigurni ste zbog izgleda

Dopustite mu da voli vaše tijelo. Osim ako ne želite da bude detaljno informiran o svakoj vašoj mani, prestanite se žaliti na prevelik trbuh ili guzu punu celulita jer, osim ako u ta mjesta svakodnevno ne upirete prstom, on ih neće primijetiti. Ako ste zaista nesigurni ili nezadovoljni svojim izgledom, postoji niz načina kojima takve sitnice možete potpuno promijeniti, ali bar na trenutak pokušajte ne misliti na njih i voljeli svoje tijelo onoliko koliko ga voli vaš partner.

2. Opsjednuti ste svojim nesavršenostima

Kao što smo i rekli, žena koja je potpuno zadovoljna sa svakim djelićem svojega tijela i osobnosti vjerojatno nije s ovoga svijeta, ali vaš problem nije u vašim manama već u vašoj opsjednutosti istima. Radite na jačanju svojeg samopouzdanja, a u međuvremenu kompenzirajte prigušenim svijetlima, seksi donjim rubljem u kojemu se osjećate neodoljivo i činite sve kako biste noć učinili ljepšom i uskraćenom za koju negativnu misao.

3. Uskraćujete mu bliskost

Intimnost; fizička i emotivna, je bitna komponenta svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki način kažnjavanja, samo da biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kad je bio „dobar dečko“, onda nije fer očekivati odličan seks. Bliskost je ključan čimbenik u vezi i ne bi ga trebalo koristiti kao alat kažnjavanja.

4. Nije vam baš do seksa

Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja! Kad je djevojka napaljena, ona uopće ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i ostale gluposti. Ona je potpuno opuštena i uživa u seksu. Dobra vježba za početak je povez oko očiju i koncentracija na druga osjetila. Zaboravite na sve što vas muči i na trenutak se prepustite uživanju.

5. Okruženi ste negativnim utjecajem

Kako biste popravili osobnu sliku o svome izgledu, trebali bi početi provoditi više vremena s prijateljima koji je pričaju samo o tijelu. Izađite u grad i idite u kino, bavite se sportom, idite u šetnju, plešite, trčite...radite stvari zbog kojih ćete se stvarno osjećati bolje u svojoj koži.

6. Od seksa radite oružje

Ako mu uskraćujete seks zato što nije bio dobar ili vam nije dao ono što ste željeli, onda od seksa činite oružje, a samim time cjelokupno iskustvo postaje mnogo jeftinije. Zaboravite na takve igrice jer bi seks trebao biti nešto u čemu oboje uživate.

7. Ne trudite se

To što ste u vezi godinama i što se sad osjećate dovoljno sigurno se pred njim možete pojaviti bez trunke šminke i u trenerci je super. Ipak, ponekad bi se i dalje trebali truditi da se sredite. Nemojte zaboraviti kako ste izgledali na vašem prvom spoju i potrudite se tu i tamo mu pokazati kako je ta djevojka još uvijek tu. To znači da se brinete o svome izgledu i tijelu. Zvuči površno, ali muškarci su vizualna bića.

8. Vodite ljubav samo kad ste napaljeni

Ako uvijek čekate da stigne ono pravo raspoloženje da biste se bacili na posao, možda ga nikad nećete ni dočekati. Baš kao i s tjelovježbom, ponekad morate stvari preuzeti u svoje ruke i sami stvoriti pravo raspoloženje. Pročitajte erotski roman, maštate ili vježbajte kako biste postali energičniji. Na taj ćete način sami stvoriti raspoloženje za seks.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj