8 seks laži koje vam je prodao svaki frajer

15/12/2016

Iznenadili biste se.

Iskreno, nemamo pojma zašto želite čitati listu ozbiljnih laži koje muškarci redovito prodaju curama. Jer su istinite. Čak i ako sad mislite: „Ne, moj Marko nije takav.“ Je.

Ali bit ćemo fer – lažemo i mi. „Ovo je bio najbolji seks ikad“, „Ne dragi, ne bih voljela da je tvoj penis veći, pa vidi koliki je!“, „Oh! Svršavam! Po četvrti put!“

No dobro, vi znate podnijeti istinu, je l' tako? Pa krenimo.

1. „Prije nekih 6 mjeseci.“ Bez sumnje ste ovo čuli bar jednom kad ste frajera pitali kad se posljednji put testirao na spolne bolesti. Pauzirao je dovoljan period da razmisli, ali onako kao da se ne može sjetiti, a ne kao da izmišlja. Da, naravno da ste baš vi i baš uvijek uboli tipa (ili je on ubo vas? ;) ) koji se testira točno onoliko često koliko bi to svaka žena htjela. A istina? Testirao se...prije bar dvije godine. Pitajte ga za nalaze, slobodno.

2. „Daješ najbolji oralni.“ Nemojte se uvrijediti, znamo da ste samopouzdani kad je riječ o onoj tehnici koju ste usavršili, ali iskreno, frajeri su u životu možda samo dvaput doživjeli toliko dobar „BJ“ da ga ne mogu izbaciti iz glave. Zato nije nikakva filozofija da to vjerojatno niste baš vi. Možda i jeste, ali ako ćemo razmišljati matematički... ma razumijete. Stvarnost je ta da vi to radite „poprilično..solidno“. Ali zamislite da vam to kaže dok je njegov penis u vašim ustima. Nemojte da vas to tišti, oralni seks stvarno nije nešto u čemu bi ljudi trebali biti savršeni, stvarno nije toliko važno. Samo razmislite koliko su puta frajeri potpuno failali pokušavajući zadovoljiti vas. Istina je da muškarci i žene i nisu toliko različiti koliko tvrde da jesu. Ako ništa, ženama je bar puno lakše u seksu ne biti potpuno loše.

3. „Ne mogu opet.“ OK, možda stvarno ne može. Ponekad jednostavno ne ide i to je normalno, ali to vrijedi za frajere s kojima ste u dužoj vezi koja je bazirana na potpunom povjerenju. Ako je riječ o seksu na jednu noć i frajer vam kaže da više ne može, on: a) ili želi da ova noć završi ovog trena jer je jedino dobro iz nje bila njegova ejakulacija ili b) ne želi vas zadržavati u još jednoj rundi u kojoj će mu trebati puno puno dulje.

f

4. „Ne mogu svršiti s kondomom.“ Može. Definitivno može. To nije naša riječ, to je činjenica. Znanstvena. 100 posto muškaraca svršava s kondomom. OK? Jedini razlog zbog kojega frajeri prodaju tu jeftinu laž je taj što se potajno nada da će vam njegove želje biti bitnije od vaše sigurnosti. Kad smo već kod toga, s takvim se frajerima uopće ne bi trebali seksati. A kad smo kod zaštite...

5. „Uvijek koristim zaštitu.“ Ha! Ha. Jednostavno je – ako vam frajer proda ovu rečenicu u nadi da ćete se s njim seksati bez zaštite, jer ovaj put, SAMO ZA VAS, želi napraviti iznimku, možemo se kladiti da je tu istu foru prodao i svim curama prije vas.

f

6. „Par puta tjedno.“ Da, pogodili ste koje je pitanje. Doslovno svaka muška osoba ispod 45 masturbira svaki dan, a većina i nekoliko puta dnevno. I možete se kladiti da na ovo pitanje baš nikad nećete dobiti potpuno iskren odgovor jer nijedan frajer ne želi sjediti nasuprot žene koja će na temelju njegovog iskrenog odgovora izračunati da je njezin odabranik u mjesecu prosincu masturbirao 82 puta.

7. „Ovo mi se nikad nije dogodilo!“ OK, neke laži možemo razumjeti, ali ovu nikad nećemo. Pretpostavljamo da muškarci misle da, ako njihov penis ne bude funkcionirao, mi ćemo se jednostavno ustati i odmah krenuti u traženje novog partnera. Nije nam jasno jer dosad nismo upoznali niti jednu ženu koja je na to imala nekakvu burnu reakciju. Dosad smo svi naučili da i penisi imaju svoj mali um koji ponekad nije u skladu s njegovim željama.

f

8. „Obožavam tvoj okus.“ Sigurni smo da vas voli oralno zadovoljavati i jednostavno uživa u tom iskustvu, ali vaš okus? Ne znamo kakav je to točno okus tamo dolje, ali sigurni smo da naša vagina nije tvornica bombona s novom aromom za svaki put. Ako pazimo na higijenu i prehranu, dolje vjerojatno nema nikakve neugode, ali gotovo smo sto posto sigurni da nijedna žena nema takav „okus“ da ga je potrebno posebno pohvaliti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj