8 iznenađujućih razloga zbog kojih frajeri obožavaju kad je žena gore

20/12/2016

Naravno, zbog super pogleda bez imalo truda, ali postoji tu i još puno više.

1. Može leći i opustiti se. Kad je u pitanju seks, nije pogrešno priznati kako frajeri nerijetko odrade većinu posla. Zato nije čudno što tu i tamo uživaju u pozama koje od njih ne zahtijevaju baš previše. Zato, ako ga stvarno želite razveseliti na kraju napornog dana, priuštite mu pozu u kojoj ćete vi obaviti većinu posla.

2. Ima najljepši pogled s gotovo nula truda. Ako je on gore, pogled će biti pomalo ograničen, a i morat će se potruditi da bi vidio išta. Uz „kaubojku“ je trud minimalan. Leži i ima savršen pogled.

3. Može vas zgrabiti za stražnjicu bez imalo prepreka. Ako mu je vaša stražnjica najdraži dio vašeg tijela, onda mu „kaubojka“ vjerojatno i neće biti najomiljenija poza – svakako ne omiljenija od „doggyja“, ali definitivno puuuno draža od misionarske. Ako oboje volite kad vas tijekom seksa zgrabi za guzu, onda oboje imate razlog više voljeti ovu pozu.

4. Kut je puno drukčiji. Iako vaš um možda tako ne razmišlja, svatko ima svoj omiljeni kut za penetraciju. Kad ste na njemu, kut je poprilično jedinstven, posebno kad sjedite uspravno i to je jedini način da se takav kut postigne.


Marcy Gooberman

5. Možete biti dominantni. Tek šačica muškaraca ne bi bila oduševljena kad biste ih odjednom iznenadili pokazavši im svoju dominantnu stranu. Pritisnite mu ruke o krevet i potpuno preuzmite kontrolu.

6. Može vam se pridružiti podižući vas gore-dolje. OK, za to mora imati određenu snagu, ali tko ne bi volio da ga se zgrabi za kukove i podiže/spušta? Ako ništa, tako vam može pokazati koja mu snaga/brzina najbolje odgovara.

7. Poza ima dva lica. Svaka poza ima neke svoje varijacije, ali tek je rijetke u sekundama moguće pretvoriti u drugu, jednako popularnu pozu. Uz to, šanse da neće obožavati obrnutu kaubojku gotovo su nikakve.

8. I vi volite ovu pozu. I tako zato što je jedna od rijetkih poza u kojima se s lakoćom možete trljati o njega i to tijekom penetracije. Ako imate problema s postizanjem orgazma u ostalim pozama, definitivno isprobajte ovu!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj