7 vrućih seks poza za Valentinovo

11/02/2016

Čuli ste za tortu bolju od seksa. Mi vam nudimo seks bolji od te torte.

Što god planirali za Dan zaljubljenih, činjenica je da će priča završiti u vrućem zagrljaju vašeg partnera... ili se bar tome nadamo. Zato smo za vas pripremili 7 poza koje će ovo Valentinovo učiniti nezaboravnim.

1. Desert prije glavnog jela
1

Umjesto klasičnog obroka, na kuhinjski stol poslužite sebe, a partneru dodajte čokoladni preljev. U ovoj igri postoji samo jedno pravilo, a to je da vas može uprljati bilo kojom hranom – dok ju god s vas i pojede.


2. Druga strana bilježnice
2

Iskoristite svoju omiljenu scenu iz „Bilježnice“ i zaigrajte se pod tušem, a onda obavijte noge oko njegovog struka i upustite se u vrući seks.


3. Vino i ljenčarenje
3

Opustite se uz čašu vina i mazite u omiljenoj spoon pozi. Podignite gornju nogu kako biste mu omogućili put do klitorisa i dopustili mu da vas potpuno vas izludi.


4. Jack i Rose
4

Odglumite nezaboravnu scenu iz Titanica tako da oboje raširite ruke i noge. Nek vaš partner stane iza vas i penetrira dok se nježno držite za ruke. „S̶v̶r̶š̶a̶v̶a̶m̶ ̶ Letim, Jack!“


5. Dva u jedno
5

Oboje lezite na bok i formirajte čuvenu pozu 69. Lagano savijte koljena i jedno drugo zadovoljite oralnim seksom koji zahtjeva minimalno truda, a daje maksimalan užitak!


6. Zločesti medo
6

Spustite se na sve četiri i nagnite prema naprijed poput prevrnutog medvjedića. Neka vaš partner penetrira na koljenima stojeći iza vas. Za još veći užitak, zamolite ga da vas tu i tamo lagano lupa po guzi.


7. Bolji od čokolade
7

Čuli ste za čokolad bolju od seksa. Ova je poza bolja od bilo koje čokolade koju bi vam ikad mogao pokloniti. Lezite na rub kreveta i podignite noge u obliku slova V. Nek se vaš partner upusti u penetraciju dok vam malim bullet vibratorom stimulira klitoris, a drugom rukom bradavice. Ova je poza stvorena za vaš potpuni užitak.

Photo credit: Jenny Yuen

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj