7 grešaka koje gase njegov libido

17/05/2013

Zauzdajte pustolovnu zavodnicu u sebi – neki potezi u spavaćoj sobi učinkoviti su poput kante hladne vode.

MAHNITO STISKANJE TESTISA

Žene često izbjegavaju dodirivanje testisa u senzualnim igrama - što je apsolutno pogrešno. Ovo područj iznimno je osjetljivo i uzbudljivo za muškarca. Ipak, pripazite na jačinu odira i budite nježni. Ne želite valjda da se vaš dragi ubuduće od vas brani kao nogometaš u živom zidu ispred gola?

BOLAN “RUČNI RAD”

Čvrsto stezanje glavića, te grubo i suho navlačenje kože penisa za vašeg muškarca može biti iznimno bolno. Da ne biste doživjeli naprasni prekid vrućih igrica, zamolite partnera da vas nauči pravi omjer pritiska na tom nježnom području. Uz to, opskrbite se lubrikantima i priuštite mu užitak kojeg će još dugo pamtiti.

GLUMLJENJE ORGAZAMA

Muškarci nisu samo vizualna bića. Dapače, nema ništa uzbudljivije od žene koja jasno i glasno izražava svoje zadovoljstvo u krevetu. No, neka ono bude iskreno i spontano. Ako vaš partner posumnja da glumite porno glumicu u krevetu, postupak bi ga mogao totalno ohladiti od daljnje akcije.

IGRANJE BRADAVICAMA

Većinu muškaraca odbija lickanje, grickanje i druge igrice na njihovim bradavicama. Suzdržite se od ovog područja ako je i vaš dragi takav tip. U suprotnom vaše bi inzistiranje moglo dovesti do prekida vatre među satenskim plahtama.

PREPUŠTANJE “DUŽNOSTIMA”

Ako niste raspoloženi za seksualne igrice, nemojte im se prepuštati. Pogotovo, ako mislite da ćete mu tako ugoditi. Za muškarca nema ništa ohlađujuće od žene koja misli da mora popustiti, a zapravo nije zainteresirana.

PONAVLJANJE RIJEČI: DEBELA SAM

Prestanite govoriti o svojim nesavršenim tjelesnim proporcijama u krevetu. Ako ste već nagi, on zasigurno ne primijećuje koji kilogram viška. S druge strane, vaši monolozi o širokim bokovima i bedrima uopće nisu seksi. Ustrajete li u pričivjerojatno će ga ohladiti vaš manjak  samopouzdanja, a ne proporcije vašeg tijela.

BEBASTA ŠAPUTANJA

Ne, njemu nije zabavno kada mu gugućete poput osnovnoškolske djevojčice. On u svom krevetu želi ravnopravnu partnericu. Budite takva žena.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj