"68" je najbolja seks poza za koju nikad niste čuli

25/01/2017

Poput poze 69, samo puno bolja!

Svi smo čuli za (ne)slavnu pozu 69, poprilično akrobatski stil koji bi trebao garantirati užitak za oboje. Pa, definitivno ne poričemo kako je, onaj koji ju smislio, apsolutni genije, ali postoji mogućnost da smo našli jednu bolju.

Poza 68 nova je varijanta tog klasika s jednom bitnom razlikom – umjesto da garantira obostrani užitak, ona je napravljena za apsolutno zadovoljstvo jednog partnera, posebno za sve one sebične trenutke gdje jednostavno želimo dobivati, bez ikakve potrebe za uzvraćanjem istog.

Poza se izvodi tako da jedna osoba leži na krevetu sa savinutim koljenima, dok druga leži na njima, glavom naslonjenom na njihova bedra, tako da su im genitalije u potpunosti izložene ustima partnera. Što vi možete raditi? Baš ništa – udobno se smjestite, zatvorite oči uživajte.

Osim što se ovo čini kao ultimativna poza za oralni užitak, 68 vam ipak ostavlja slobodne i ruke kojima si možete pomoći masturbirajući ili se dodirujući za neki drugi dio tijela. Ako ste u ulozi, hm, „davatelja“, u tom slučaju imate pristup svim dijelovima tijela i na vama je da odlučite kako ćete iskoristiti tu priliku.

Jedina zamjerka je ta što poza 68 ima jednu negativnu stvar zajedničku s čuvenom pozom 69 – obje izgledaju puno jednostavnije nego što zapravo jesu. Što ako je partner puno teži od nje? U tom se slučaju može pridržavati laktovima kako bi joj olakšao.
Zanimljivo, ali malo smo skeptični. Jedino što nam preostaje je isprobati ju i uvjeriti se sami.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj