6 seks poza koje garantiraju orgazam

01/03/2016

Činjenica je da većina žena rijetko postiže orgazam bez dodatnog stimuliranja klitorisa – zato smo potražili one poze koje ga uključuju.

Iako volimo penetraciju i sve poze koje nam otvaraju mogućnosti za razne intenzitete, dubine i brzine, činjenica da rijetko u istima uživamo bez dodatnog stimulansa. Bez obzira na to pomažete li si seks igračkom, njegovom ili svojom rukom, ove poze obožavamo jer se koncentriraju na jednu stvar koja seks čini našom omiljenom rekreacijom – potpuni i cjelokupni, orgazmičan užitak.


Majstorova ruka
1

Većina će se složiti kako je „kaubojka“ vaša najbolja šansa za postizanje orgazma, što je istina ako možete postići orgazam isključivo penetracijom. Ako ne možete, a tu ipak spada većina, onda ne postoji čaroban kut pod kojim ćete to moći učiniti kako biste ga postigli. Dok ste na partneru, dajte mu mali vibrator koji će koristiti na vašem klitorisu. Tako će imati savršen pogled dok budete gubili kontrolu od potpunog užitka.


Razigrani prsti
2

Poza za trostruko zadovoljstvo – osim penetracije, vaše i njegove ruke potpuno su slobodne. Mogućnosti su beskrajne!


Pojačana misionarka
3

Ako ste ponosna vlasnica ultra jakog vibratora, omotajte ga u deku ili ručnik kako biste se zaštitili od njegovih ultra jakih seksualnih moći. Zatim lezite na stol i vibrator stavite među noge. Dopustite mu da kontrolira intenzitet vibracija i nadajte se da će biti nježan.


Ugodno, udobno i seksi
4

Za one malo povučenije ljubitelje nježnih zagrljaja, dopustite da vas uvedemo u ovu tradicionalnu poziciju. Osim što je romantično i udobno, vaš partner ima potpunu slobodu rukama stimulirati vaše grudi i klitoris. I još nešto – ova je poza savršena za one koji se ne mogu koncentrirati na postizanje vlastitog užitka dok ih netko gleda. S ovom ste pozom u mogućnosti potpuno se opustiti i osjetiti senzaciju bez ometanja.


Misija – orgazam

5
Kažu da je misionarka loša za postizanje ženskog orgazma. Zapravo nije problem u pozi, već u vašem partneru. Ako mu kažete da se prestane previše migoljiti i umjesto toga bude nešto mirniji i dopusti vam da vi budete ti koji će se migoljiti dok je u vama, rezultat će biti savršen orgazam, nakon čega mu možete dopustiti da postigne i svoj dok uživate u potpunoj ekstazi. Savršeno!


Drugi „doggy style“
6

Ako tražite nešto novo i nemate problem s trljanjem o partnerovu nogu, preporučujemo sljedeću pozu. Nek savije jednu nogu dok ste u pozi obrnute kaubojke, a zatim nogu iskoristite za dodatnu stimulaciju dok kontrolirate brzinu i intenzitet penetracije.


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj