6 koraka do najboljeg seksa u životu

16/09/2015

Sve uvijek može biti bolje, pa tako i seks. Zato je na njemu bitno raditi. Donosimo vam nekoliko savjeta koji će trenutno poboljšati vaš seksualni život.

Nemojte glumiti orgazme

Budimo realni – lažiranje orgazma za neke je žene gotovo stvar navike. Čak je 60 posto žena priznalo kako su bar jednom odglumile orgazam. Pređe li vam ovo u naviku, problem bi mogao prouzrokovati ozbiljne probleme s intimnošću, padom samopouzdanja, ali i vezom kao takvom. Ako svom dečku ne kažete što vam godi, a što ne i kako zapravo ne postižete orgazam, on će misliti da je sve ok i neće se moći potruditi kako bi vam pružio zadovoljstvo koje zaslužujete.


Budite iskreni jedno prema drugom

S partnerom uvijek budite iskreni i otvoreni. Istraživanje je pokazalo da otvoreniji i pozitivniji partneri postižu više seksualnog zadovoljstva. Ako neprestano radi nešto što vam ne godi, nemojte šutjeti već mu to jednostavno recite.


Budite jasni i glasni

Prestanite gušiti svoje seksi izdahe. Slobodno se izrazite i pustite glas. Na taj ćete način ohrabriti partnera i dati mu do znanja da vam je ugodno i da ste vrlo uzbuđeni.


Što više, to bolje

Bitno je da se usavršavate u seksi avanturama, a praksa je pravi i jedini način za to. Česti seksualni odnosi vode do boljeg seksa zato što tako povećavate svoje samopouzdanje, zbližavate se s partnerom i postajete sretniji i zdraviji.


Budite inovativni

Nemojte prestajati biti kreativni i isprobavati nove stvari. Pokušajte sa seksi igračkama ili donjim rubljem, lubrikantom, a možda i novom pozom ili lokacijom.


Pratite svoje raspoloženje

Normalno je da vaše raspoloženje varira tijekom dana, a seks bi ga također trebao oslikavati. Ako želite emocionalnu povezanost ili nešto što uključuje kontakt očima, pokušajte s misionarskom pozom. Ako se osjećate optimistično i poletno, isprobajte novu pozu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj