50 najboljih Cosmo savjeta o seksu

30/03/2017

Svako malo seks treba dodatno začiniti – donosimo neke od najboljih (i najluđih) savjeta kako to učiniti

1. Otvoreni razgovor: procjenjuje se da 70 posto žena čezne za boljim podražajem klitorisa kako bi svršile tijekom seksa. Zato, posegnite rukom u svoje međunožje, razveselite se dok igra još traje i pokažite frajeru kako da on to učini. Uz to, sami možete kontrolirati svoj orgazam, a njega će to dodatno napaliti – win-win situacija!

2. Osuvremenite misionarski položaj – lezite na leđa, a obje noge dignite na jedno njegovo rame pa ga pustite da uđe. Takav položaj pomoći će vam da budete uži, a položajem koljena možete kontrolirati njegov ulazak te ga usmjeriti da pogodi točku koja vas toliko uzbuđuje, a koja se rijetko dosegne.  

3. Lubrikant! Za vas i njega, prije i tijekom seksa! Gotovo 50 posto žena kaže da im vlažnost pomaže da lakše dožive orgazam. I zaboravite mit da je lubrikant samo za stare dame – danas ga koriste svi klinci, pa zašto ne biste i vi?

4. Položaj tzv. obrnute jahačice – umjesto da se okrenete prema njemu, zajašite ga i okrenite mu leđa. To je najbolji položaj da svojim mališanom dosegne vašu G-točku, a uz to će imati pogled na vašu pozadinu kakav nikada prije nije imao.

5. Prvo pravilo dobrog oralnog seksa – koristite se ustima i ne zaboravite na svoje ruke. Glavić stavite u usta, lickajte ga i grickajte kao najukusniji sladoled, a istodobno rukom stegnite ostatak penisa, cijedite ga, klizite po njemu cijelom dužinom i mijenjajte ritam – različitost je ključ uspjeha.

6. Zaustavite ga kad se počne ritmično (i presnažno) zabadati dosadnim unutra-van pokretima. Umjesto toga, neka uđe u vas pa neka malo kruži bokovima, a potom ga izvadi i samo vrškom kruži po vašim usminama.

7. Umjesto da jedno drugo zadovoljavate tijekom oralnog seksa (mislimo na 69), unesite malo ritma pa to činite naizmjenično: poza je ista, ali dok jedno radi, drugo se može opustiti, uzdisati, stenjati i uživati. 

8. Dok vas oralno zadovoljava, pustiti da prstom ili dva uđe u vas i podraga vam G-točku: vanjska stimulacija kombinirana s unutarnjom pojačat će intenzitet vašeg orgazma. 

9. Sjednite na rub perilice za rublje, noge ovijte oko njegovih bokova i pustite ga da uđe. Dodatna pomoć – program za centrifugiranje proiz­vodi najsnažnije vibracije vešmašine.

10. Ako ne znate je li vaša snažnija polovica sklona samo uzdasima ili pak prostotama, napravite mali test. Otvoreno ga upitajte što bi volio da mu radite – i tražite da to detaljno opiše. Obratite pažnju na ono što bi volio, ali i kojim se riječima služi kad opisuje akciju – to je dobar pokazatelj koliko prostih riječi može podnijeti (i želi čuti).

11. Obično mu dopustite da vas zadovoljava oralno i pritom se trudite što više raširiti noge? Pojačajte svoj orgazam tako da ispružite noge, skupite ih i dignete u zrak kako biste lakše stiskali pubične mišiće koji su važni za orgazam – dobar je to novi osjećaj.

12. Nježno ga uhvatite za glavu, recite mu da se zaustavi i nekoliko minuta uživa u vašim poljupcima. Tako ćete mu pokazati – bez obzira na to volite li nježan ili žešći seks – kako da vas ljubi i poboljša vaš užitak.

14. Tek ste počeli izlaziti? E pa to je najbolje vrijeme da se pobrinete za sebe. Žene se često koncentriraju na muški orgazam, a sebe stave na drugo mjesto. Kako smo svi robovi navika, najbolje da odmah na početku veze postavite pravila – vaš je orgazam važniji od njegova, a on se mora potruditi da ga doživite – pa će tako i ostati. 

15. Zamolite ga da se svojim jezikom poigra gdje vam je koža najtanja – po zapešću, s unutarnje strane koljena, iza ušiju... Zablistat ćete novim sjajem!

16. Dok stojite leđima oslonjeni na njegova prsa, neka se poigra rukama i dodiruje vas gdje god može dosegnuti – ne vidite njega nego samo njegove ruke oko sebe, što je vrlo seksi.

17. Palcem i kažiprstom napravite slovo O i stisnite ga oko korijena njegova mališana pa usne kojima ste obuhvatili njegov vrh pokrećite u ritmu. Neka bude puno sline kako bi vam prsti lakše klizili pa on neće znati gdje vam završavaju usne, a gdje se igrate prstima. Uhvatite li ga drugom rukom za jaja – osvojili ste zlatnu medalju iz oralnog!

18. Iskušajte igru “komercijalnog” seksa. Počnite predigru tijekom reklama, a kad na telki vrate film, zaustavite se. Na ekranu je neka seksi scena? Slijedite njihovu igru! Dok uznapredujete od predigre preko oralnog do pravog seksa, napaljenosti neće biti kraja.

19. Zadržite haljinu, a riješite se gaćica. Ta poluilegalna igra, u kojoj je odjeća još na vama, vrlo je uzbudljiva – odaje dojam da ne možete čekati.

20. Rupica na vrhu penisa završetak je mokraćnog kanala koji se zove uretra – užasnog li naziva! No ta je rupica iznimno osjetljiva: vrškom jezika uđite u nju ili je nadražujte – bit će iznenađen intenzitetom osjećaja.

21. Kad ste blizu svršavanja, stisnite i opustite vaginalne mišiće. Pojačat će intenzitet orgazma, a i frajerima se to jako sviđa.

22. Tuš je kao stvoren za seks na brzaka. Najbolji je položaj ako ste nagnuti naprijed i mlaz vode usmjerite prema vašim intimnim zonama, a njemu je ostavljena mogućnost da uđe odostraga. Nemate rozetu koju možete skinuti s nosača? Ulijte mu obilno gela za tuširanje u ruke pa neka klizi po vašem tijelu.

23. Stvorite tajni kod kojim ćete naglasiti da je vrijeme za seks. “Napravi mi martini” može značiti: Vrijeme je za akciju.

24. Podsjetite SE koliko ste mu seksi i koliko ga uzbuđujete. Vidjeti njegovo lice tijekom ekstaze i shvatiti da ste tome vi zaslužni može biti onaj važan trenutak koji će vas gurnuti u orgazam.

25. Dodirujte se – dok ste u kadi, dok gledate telku, kad god vam odgovara. To je najbolji način da sami otkrijete što vam odgovara i što vas uzbuđuje. Volite li kružne pokrete oko klitorisa, igru bradavicama ili nešto treće? Otkrijte sami, a potom omiljenim pokretima začinite sljedeći seks.

26. Napredna oralna tehnika: obuhvatite dlanom njegovu alatku i pokrećite ruku gore-dolje te istodobno lijevo-desno, kao kad vadite čep iz boce za vino. Plus, lagano ga tisnite svaki put kad dođete do vrha ili ste pri korijenu alatke – znat će cijeniti tu tehniku.

27. Želite malo više oralnog, a malo manje klasičnoga seksa? I ne znate kako mu to reći? Počnite sekstanjem – napišite mu da ne možete prestati misliti na njegove usne među vašim nogama, ubacite nekog smajlića koji namiguje i pošaljite. Shvatit će poruku!

28. Iako je bezbroj puta rečeno da to ne radite, učinite – ponesite vibrator u krevet. Nisu frajeri toliko uplašeni od električne konkurencija kao što se priča, a vibracije na vašem klitorisu tijekom doggyja potpuno će promijeniti vaše (loše) mišljenje o ovoj pozi.

29. Počnite komplimentom: “Volim kad mi...” A potom mu sugerirajte neki novi pokret: “Svršit ću ako prstima kreneš po ovom dijelu...”

30. Pojačajte nadražujući faktor: dopustite mu da nakratko uđe u vas, potom se vratite predigri. Situacija je poput kuhanja ručka: dok se jede predjelo, dajete mu da kuša malo glavnog jela. Neće se zasititi – dapače, postat će još gladniji. 

31. Pozabavite SE seksom i prije nego što se nađete s njim. Neko sočno štivo prije odlaska na dejt i vizualizacija akcije o kojoj pišu pridonijet će tome da se osjećate senzualnije i privlačnije. A on i mora znati što ste čitali...

32. Neka vam napiše vlastiti meni – tri najbolja pokreta koja ga dovode do ekstaze. I vi učinite isto. Zamijenite papire pa jedno drugome poslužite “omiljena jela”.

33. Dok ga obrađujete usnama, spustite njegovu ruku na svoje međunožje – neka se malo poigra. Prekrijte njegove prste svojima kako biste bili sigurni da vas dodiruje na pravome mjestu i pravim intenzitetom. Kad shvati da ste spremni preuzeti kontrolu nad njegovim i svojim užitkom, još će se više uzbuditi.

34. Trenutačno živite razdvojeno? Pošaljite mu paketić za njegov... paketić. U kutiju stavite neko fino novo rublje, lubrikant, možda i neku seksi igračku, pa mu to pošaljite dostavom na kućnu adresu, s porukom: “Ovo će nam dobro doći za sljedeći susret.”

35. Velika pomoć za postizanje istodobnog zadovoljstva – vibrirajući prsten za penis. Vaš će partner uživati u blagim vibracijama na njegovoj alatki, a vaš će bonus biti ciljana stimulacija klitorisa koju taj prsten omogućuje. A i frajerima jamči puniju, intenzivniju i snažniju erekciju.

37. Oslobodite svoju maštu: odvezite se na mjesta na kojima ste kao tinejdžeri znali voditi ljubav u autu ili s prijateljicom zamijenite kuću pa se seksajte u njezinu krevetu.

38. Usavršite svoj striptiz: neka jedna soba bude garderoba, a druga pozornica. Senzualno prošećite pokraj njega, pa se polako počnite skidati. Korzet, tange, a pogotovo ako umjesto grudnjaka imate samostojeće navlake za bradavice – to su rekviziti na koje se frajeri pale. A visoke pete apsolutni su must!

39. Promjena toplog i hladnog osjećaja tijekom oralnog seksa njemu je posebno uzbudljiva. Ako vam se ne da baviti ledom i zagrijavanjem ulja, pokušajte nešto jednostavnije – topli čaj i hladna voda bit će dovoljni. Ili još jednostavnije: kad ga ispustite iz usta, puhnite hladni zrak po njegovu glaviću.

40. Ako se ne smijete tijekom seksa glasati ni punim glasom izraziti svoje ushićenje partnerovim seksualnim umijećem, to može biti snažan afrodizijak. Ugurajte mu svoje tange ili njegovu kravatu u usta, a onda mu radite najprljavije stvari koje vam padnu na pamet – sve dok od silnog zadovoljstva nokte ne zabije u jastuk.

41. Jedna od najboljih navika dugovječnih parova za dobar seks jest da se svaki dan poljube, i to više od nekoliko sekundi. Takav postupak suzbija osjećaj da živite s cimerom (čak i ako živite zajedno), a kasniji zajednički trenuci umnogome su intimniji.

42. Šlag na torti kad je pušenje u pitanju? Kontakt očima! Pogledajte ga, namignite mu, pokažite da i vi uživate u njegovu užitku i – uživat će još više.

43. Seks u javnosti uvijek je velik rizik, ali istodobno i snažan afrodizijak. Najbolje je stoga zadržati odjeću na sebi (suknja bez gaćica ispod potpuno je primjerena ako to planirate učiniti), a izvedite ga na mjestu gdje ćete čuti ako netko dolazi – npr. nasred stubišta lako ćete se praviti da ništa ne radite jer imate dovoljno vremena čuti kad netko uđe u zgradu i počne se uspinjati.

44. Stavite jastuk ili dva ispod stražnjice tijekom misionarskog položaja kako biste izdigli bokove – time ćete mu olakšati pristup G-točki. A shvatit ćete i zašto kažu da vam jastuk uistinu može promijeniti život!

45. Samo za damsku igru: neka vaša partnerica legne bočno, digne jednu nogu, a vi joj se približite i učinite isto kako bi se vaši klitorisi našli jedan uz drugi, a i da istodobno možete gledati jedna drugu. I – krenite!

46. Ako ste zaboravili (a i on): klitoris se proteže uz usmine u obliku okrenutog slova Y. Posvetiti se samo njegovu vrhu nije neka sreća – objasnite to svom dečku.

47. Nakon tuširanja neka vas uzme odostraga dok se vi oslanjate rukama na umivaonik i u zrcalu promatrate svoj mokri, uzbuđeni odraz. Tako dobivate ulaznicu za prvi red za strašno uzbudljivu i seksi predstavu u kojoj ste – vi glavna glumica! 

48. Pitajte ga želi li i ako pristane, uzmite mali vibrator i prislonite ga uz njegov perineum, to
je super osjetljivo područje između njegovih testisa i stražnjice. Usput se polako jezikom spuštajte prema njegovu penisu. Akciju počnite najnižim stupnjem vibracije i onda polako, u skladu s rastom njegova uzbuđenja, povećavajte ritam.

49. Zaokrenite se iz pozicije vi-na-njemu licem u lice tako da budete okrenuti leđima od njega (dok to izvodite, ne žurite se jer se inače možete naći u čudnim položajima, lupiti njega u glavu, iščašiti nogu i slično, a i lakši tempo bit će više seksi). Ne samo da ćete u ovom položaju otkriti mnogo novih mogućnosti za užitak, nego ćete mu omogućiti uvid od 360 stupnjeva na vaše preseksi tijelo. 

50. Dosadile su vam uvijek iste seksi poruke? Pojednostavite. Ona koja uvijek pali je: “Želim te. SAD!”

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj