5 tipova seksa koje svaki par treba prakticirati

02/02/2018

Kako ne biste nikada pali u seksualnu rutinu!

1. Lagano vođenje ljubavi

Kada imate vremena, iskoriste ga na najbolji način sa svojim dragim - u krevetu! Ono što je najvažnije su vrijeme i proces. Nigdje ne žurite, posvetite se jedno drugome i činu koji će vas ispuniti slatkim zadovoljstvima, a potom i dovesti do ekstaze. Vođenje ljubavi koje će vas zbližiti je ono prepuno laganog uživanja. Uživajte svim čulima u njemu i dopustite da on uživa u vama, lagano i senzualno.

2. Seks na brzaka

Seks na brzaka je poput zemljotresa. Skočit će vam adrenalin, završit će se prije no što shvatite što se događa i na kraju će vam klecati koljena. Pored toga što ćete iz sebe izbaciti nagomilanu negativnu energiju, brzinski seks, koji vi inicirate, veliki je kompliment vašem dragom i nema boljeg načina da ga oraspoložite. Raskopčajte ga, pomaknite gaćice u stranu i počnite s akcijom.

3. Divlji seks

Sirovi, iskonski, životinjski seks koji će probuditi susjede, uplašiti kućne ljubimce i rasklimati okvire kreveta - što razuzdanije, to bolje. Svaki divlji seks počinje animalnom pozom, na sve četiri. Zgrabite njegove ruke i stavite ih oko struka, što nije samo znak da znate što želite, već i da mu vjerujete, a on će vam odgovoriti zovom divljine.

4. Prepuštajući seks

Muškarci su bića koja žude za osvajanjem teritorija, naročito ako je u pitanju žensko tijelo - teritorij koji im pruža toliko zadovoljstva. Upravo zbog toga postaju potpuno razuzdani kada im dopustite da vas osvoje. Potpuno se predajte u njegove ruke. Neka on vodi predigru i seks. To se ostaviti dojam da ste sigurne u njegove sposobnosti, a njegov ponos će samo rasti.

5. Vi, dominantne

Naravno, i njemu i vama će dobro doći da i vi preuzmete kontrolu! Kada se osjećate posebno nestašno, zaskočite ga bez najave i naredite mu da sljedećih sat vremena radi isključivo ono što mu vi kažete. 

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj