5 stvarnih žena otkriva kad se osjećaju najviše seksi

12/03/2019

Ne postoji formula ili jednoznačni odgovor na pitanje "Kako biti seksi?", ali možda je najbliže tome - "Kada se vi osjećate tako, i drugi će vas vidjeti tako."
Senzualnost je izgleda zarazna.
Zato smo pitali 5 stvarnih žena da nam otkriju kada se one osjećaju najviše seksi...

1. S čašom vina

"Osjećati se seksi" je nešto što mi je većinu života predstavljalo problem jer sam imala dosta problema s percepcijom svog tijela, ali mislim da je nešto najbliže tome što sam ikad doživjela bilo kad sam bila s dečkom na odmoru u Italiji pa bismo predvečer ispijali vino uz zalazak sunca i planirali večeru."

2. U pravom rublju

"Znam da je klišej, ali najbolje se osjećam u seksi rublju. Prvenstveno zato jer imam košaricu E, što znači da mi je teško naći dobar grudnjak. Zato se osjećam najviše seksi u pouzdanom push - up čipkastom grudnjaku."

3. U kontroli

"Najviše se seksi osjećam kada sam u kontroli situacije i znam da netko poštuje i divi se snazi i ljepoti moga tijela. Ipak, taj osjećaj uvijek počinje od mene same, a onda se tek odnosi i na druge."

4. U trenutku

"Ne razmišljam previše o tome osjećam li se seksi ili ne, osim kad se seksam. Tad se uvijek osjećam moćno i privlačno. Također, zapravo mi je više seksi iščekivanje seksa nego sam čin." 

5. U vlastitoj koži

"Za mene, osjećati se seksi ne znači uređivati se za nekog drugog. Ja se, recimo, najviše seksi osjećam kada sam u miru i kada mi je udobno. Vjerojatno se najviše seksi osjećam u svojoj mucastoj spavaćici i papučama."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj