5 solo seks poza za nju

05/06/2016

Stol za jednog, molim.

Ako je vjerovati internetu (što u ovom slučaju svakako nije naodmet), svibanj je Mjesec masturbacije. I, iako polako ulazimo u lipanj i s veseljem očekujemo vruće ljetne dane (i noći), mislimo da se slažete ako kažemo da nam ne treba poseban dan ni mjesec kako bi si posvetili vrijeme za užitak. Ipak, svibanj nas je opremio nizom novih ideja kojima možemo začiniti svoje „solo vrijeme“ i bez ičije pomoći imati noć koju nećete zaboraviti tako brzo.

Iako vjerujemo da već otprilike znate što vam odgovara, a što ne, stručnjaci tvrde kako nam je, da bi u nečemu postali eksperti, potrebno čak deset tisuća sati vježbe. Zato je važno pobrinuti se da nam, na tom putu, ova zabavna i vrlo bitna aktivnost ne dosadi.
Pripremili smo pet ideja kojima ćete začiniti svoj seksualni život – i to bez ičije pomoći!


1. Vodeni top

1

Sigurno ste bar jednom „naletjeli“ na ugodan mlaz vode iz glave tuša, no ako još niste, sljedeći put kad budete imali pristup vodenom masažeru u kadi, bazenu ili jacuzziju, vaginom se naslonite na spomenuti. Sve što vam preostaje je uživati u senzaciji, a ako pri ruci imate upravljač, pokušajte s jačim ili slabijim mlazom dok ne pronađete svoju omiljenu stanicu.


2. Električni trojac

2

Ako u svojoj ladici imate pravu malu kolekciju seksi igračaka, bila bi prava šteta ne iskoristiti ih. Ako ste se bar jednom poigrali s vibratorom, onda znate koliko takva stimulacija može pomoći vašem vlastitom užitku tijekom seksa ili masturbiranja, no jeste li isprobali koristiti dvije istovremeno? Ako imate seksi igračku savršenu za stimulaciju klitorisa i još jednu kojom možete stimulirati penetraciju, pokušajte s obje istovremeno. Zahvalite nam kasnije.


3. Kružni pokreti

3

Jedna od brojnih prednosti solo seksa jest da obje ruke možete posvetiti samo sebi, a opet, na tu činjenicu nekako često zaboravljamo kao i na činjenicu da nas nježni dodiri, iako malo sporije, mogu dovesti do puno jačih orgazama. Lezite na leđa i raširite noge. Jednom rukom radite kružne pokrete na području klitorisa, dok drugom kružnim pokretima stimulirate vaginu. Uvjeravamo vas kako će vas ovaj trik, nakon što ga malo provježbate, dovesti do puno jačeg užitka od ponekad dosadne, monotone penetracije bez imalo nježnosti.


4. Imaginaran dečko

4

Stavite dildo na stolicu ili krevet u uspravnoj pozi, a zatim simulirajte seks u pozi kaubojke. Prednost? Brzina i intenzitet ovise samo o vama. Osim što je savršena vježba za igru u dvoje (kao i za vaše tijelo, što nikad nije naodmet), ovaj će vas način masturbiranja naučiti sve o tome što vam odgovara, a što ne, pa ćete, sljedeći put kad vaš dečko ne bude izmišljen, znati točno kako ćete sebe (i njega) dovesti do nezaboravnog užitka.


5. Ogledalce, ogledalce

5

Opremite se obilnom količinom lubrikanta i sjednite pred veliko ogledalo. Nanesite lubrikant na grudi i upustite se u seksi masažu. Nastavite se masirati po trbuhu, bedrima, postepeno se približavajući vagini. Gledajte se dok se dovodite u stanje potpunog seksualnog uzbuđenja. Nemojte ni na trenutak pomisliti na osuđivanje vlastitog tijela! Baš naprotiv, razmišljajte o tome koliko ste seksi dok ste napaljeni. Osim što ćete uživati dovodeći se do orgazma bez ičijeg ometanja, ovo je savršen način razbijanja nesigurnosti tijekom seksa. Jednom kad se naučite voljeti u ovom izdanju, pokažite svom partneru novu, samopouzdanu sebe. Ako ste mislili da je seksi donje rublje ono što će ga potpuno izluditi, razmislite opet!

Izvor: Cosmopolitan US

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj