5 seks poza za super formu

07/03/2017

Dobro za tijelo i um – baš poput joge.

Ako razmišljate o tjelovježbi i zdravijem životu, dopustite da vam predložimo jogu. Joga je, bez sumnje, najseksi vrsta tjelovježbe na podu.

Svijeće, prostirke i seksi frajeri u pozama koji dodatno ističu njihova već isklesana i savršena tijela... Osim toga, oko 80 posto poza u jogi već ionako izgledaju kao seks poze. Stvarno se nismo morali pretrgnuti od posla kako bismo vam prilagodili i s ponosom predstavili sljedećih pet super seksi joga poza. Namaste.


1. Downward doggy style
1

Čuvena poza „Psa koji gleda prema dole“ zapravo bi se trebala zvati „Uzmi me odostraga“ jer ne postoji osoba koja ovu poznatu joga pozu nije bar u jednom trenutku povezala s voljenim doggy styleom. Osim što jača ruke i leđa, ova vam poza omogućava iznimno... duboku... penetraciju.


2. Most uzdaha
2

Za razliku od prve, u ovoj se pozi možda i nećete poželjeti srušiti od umora nakon nekoliko sekundi. Zato ju i volimo. Zbog vaših podignutih kukova, njegov će penis dodirivati najosjetljivija područja vaše vagine. Ako uz to uključite i dobro tajmirane Kegelove vježbe, oboje ćete eksplodirati od užitka. Uz to, ova je poza odlična za donji dio leđa, stražnjicu i bedra. Što još možemo poželjeti?


3. 50 nijansi vinyase
3

Na leđima ste, noge su vam širom otvorene, bokovi opušteni i otvoreni. Ako volite osjećaj bespomoćnosti i laganu dominaciju, voljet ćete i ovu pozu. Za dodatni ugođaj, zamolite partnera da vam zaveže ruke.


4. Umirujući plug
4

Kažu da plug okrepljuje i obnavlja cijelo tijelo – posebno ako postane djelom tvoje seksualne rutine. OK, možda ne baš rutine, ali je svakako poza vrijedna isprobavanja. Ova poza je poza blago napredna i, iako nije nemoguća, pazite na svoj vrat i svakako ju nemojte ubaciti na svoj popis ako se smatrate ljubiteljicom divljeg životinjskog seksa. (Hej, mi ne osuđujemo!)


5. Ljubavna munja
5

Poza Munje, također poznata kao VAJ-rasana (hehe) je ona koju će koristiti muškarac. Nije pretjerano komplicirana budući da je riječ o jednoj od varijacija „kaubojke“ s ovom pozom mogućnosti su beskrajne. Osim što ste nevjerojatno blizu jedno drugoga i omogućeni su vam dugi strastveni pogledi, u svakom ga trenutku možete iznenaditi oralnim seksom ili se na neki drugi način poigrati njegovim penisom. Pridodate li cijeloj priči bullet vibrator, poza garantira potpuni užitak. 


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj