5 savjeta za bolji seks

12/02/2018

Bilo koji savjet da odaberete - isplatit će vam se!

1. Isprobajte novo mjesto. Seks na novoj lokaciji definitivno je jedna od uzbudljivijih stvari koje možete napraviti da biste povećali uzbuđenje. Možete se odvesti autom u neke osamljene dijelove grada. Možda ste to već probali i nije vam zanimljivo, ali onda svakako probajte nešto rizičniju lokaciju gdje postoje šanse da će vas netko uhvatiti (ali ne prevelike jer se ipak trebate prepustiti i uživati). Još je jednostavnija promjena prostorije u stanu ili u stanu nekog drugog. Što god da vam zagolica maštu u tom trenutku, odvažite se na akciju. Postoji sigurno milijun mjesta osim vašeg kreveta na kojima možete voditi ljubav. Zato ih iskoristite i povećajte zadovoljstvo!

2. Stavite povez na oči. Seksualna zadovoljstva imaju puno dimenzija, a već znate da stimulacija najrazličitijih dijelova tijela može dovesti do fantastičnog zadovoljstva. Ipak, koliko god zvučalo kao klišej, moramo ponoviti – najvažniji seksualni organ je mozak. Tu sve počinje. Kada je osjećaj jednog čula onemogućen ili otežan, naša druga čula preko mozga pokušavaju nadoknaditi gubitak. Na primjer, osoba koja ne čuje ima povećanu senzornu svijest - vid, miris, dodir i vibracije. Iskoristite ovu mogućnost na jednostavan način. Zavežite oči svom partneru, a onda ga motivirajte da vam uzvrati istom mjerom.

3. Poker u skidanje. Nabavite paket karata i igrajte poker u skidanje. To možda izgleda kao nešto što bi ste radili u srednjoj školi (ali pružite priliku ovoj igri). Odmicanjem igre, ostat ćete sa sve manje odjeće na sebi, a trenutak kada potpuno izgubite odjeću je najzabavniji, ali nikako ne označava kraj igre. Ne samo da će „gubitnik“ ostati bez odjeće, već će i dobiti priliku učiniti nešto po želji pobjednika „za kaznu“!

4. Igrajte se različitih uloga. Nekim ljudima lako polazi za rukom pretvaranje da su nešto što nisu. Međutim, ova ne tako dobra osobina ima svoje prednosti kada je u pitanju zabava. Izlazak iz svoje svakodnevne ličnosti i standardne uloge može biti zabavan način da jedno drugome dopustite nešto drugačije ponašanje tijekom seksa i postignete vatromet. Igrajući ulogu nekog drugog tijekom seksa najbolji je način da vašem partneru priuštite nešto senzacionalno i probate stvari koje do tada niste.

5. Probajte novu pozu. Već znate u kojoj pozi sigurno dolazite do orgazma, a možda imate i dvije takve? Tu pozu ponavljate redovito jer funkcionira i u tome doista nema ništa loše. Međutim, ako ne probate novu pozu, nikada nećete saznati postoji li nešto još bolje!

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj