5 osvježavajućih seks poza za toplotni val

02/09/2016

Bliže nam se svježi jesenski dani u kojima s uzbuđenjem očekujemo vruće igrice pod teškim pokrivačima, ali do tada moramo preživjeti još jedan val vrućine. Srećom, mi znamo kako.

Ljeto nam odlazi, no to zasad znamo samo u teoriji. Da, vrućine su i dalje prisutne i, iako nemamo ništa protiv super vrućeg seksa i znojnih tijela, postoje granice. Zato vam donosimo pet poza u kojemu će jedina vrućina o kojoj ćete se morati brinuti biti ona među vama.


1. Kralj svijeta

1

Osim ako vas ne uzbuđuje seks na javnom mjestu, ovu ćete pozu vjerojatno htjeti isprobati negdje gdje se nećete morati brinuti o zalutalim pogledima. Otvorite prozor i proživite kultnu pozu iz Titanica uživajući u improviziranom doggyju. Ako imate ventilator, uključite ga za dodatno rashlađivanje i još stvarniju filmsku atmosferu. Savjetujemo da pozu isprobate navečer.


2. Ice, ice, baby

2

Ako je stvarno nepodnošljivo vruće, onda postoji samo jedno rješenje – stavite plahte u zamrzivač na barem pola sata, uključite ventilator i zgrabite zdjelu leda. Zgrabite kockicu leda i vodite ju dužinom cijelog njegovog tijela, a onda puhnite za dodatno rashlađenje. Popnite se na njega i stavite kockicu leda među vaša tijela. Brrrrr.


3. Gumena patkica

3

Ako već niste, vrijeme je da odete u seks trgovinu! Neka svaki od vas odabere jednu vodootpornu igračku. Do pola napunite kadu hladnom vodom, a onda sjednite među njegove noge licem okrenutim prema njemu, te jednu nogu naslonite na rub kade, te krenite masturbirati izmjenjujući vruće poglede. Naravno, užitak ćete postići i bez igračaka, no zašto ne isprobati novi način stimulacije?

4. Mokri zagrljaji

4

OK, nemate klimu, niti ventilator, a čini se da vrućinama jednostavno nema kraja. Jedino što vam preostaje je izvući ono najbolje iz ove... hm... vruće situacije. Odaberite pozu u kojoj će se vaša tijela u potpunosti dodirivati, omotajte noge jedno oko drugog i uživajte u znojnim strastima. Jednom kad se oboje izgubite u užitku, u potpunosti ćete zaboraviti na vrućinu, a trljanje znojnih tijela činit će se kao najseksi ideja ikad.


5. Mokra majica

5

Obucite usku bijelu majicu, posjednite ga na naslonjač i pružite mu bočicu vode. Dopustite mu da vas pošprica i smoči ili to radite sami dok on gleda. Smočite se u potpunosti, a onda ga oralno zadovoljite. Mokra majica, hladna voda i zavodljivi pokreti... vjerujte nam, izludit ćete ga i prije nego se stignete spustiti do njegovog penisa.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj